ŽIVOT IH RAZDVOJIO

FOTO Susret pobudio emocije: Barbie lutke spojile društvo iz Donjeg Hrašćana nakon 20 godina

Svi su uglavnom u inozemstvu, a jedna objava na društvenoj mreži potaknula ih je da se ponovo, nakon dvadeset godina, okupe i podruže

Djetinjstvo je mnogima najljepše razdoblje života, a uspomene iz djetinjstva ostaju za cijeli život. Zanimljivu priču o društvu koje se dvadeset godina poslije dječje igre ponovo sastalo, ispričao nam je Nino Ivković.

– Nakon objave kolegice Dine na društvenoj mreži da je pronašla Barbie lutke kojima smo se mi kao djeca igrali, nastala je rapsodija osjećaja i sjećanja. Nakon svega toga rodila se ideja da napravimo jedno skupno druženje – rekao nam je Nino dodavši da, kako su svi uglavnom negdje u inozemstvu, jedini pogodni termin bili su božićni praznici.

Društvo prije 20 godina

Tako je i bilo, a društvo se okupilo u petak, 27. prosinca.

– Okupili smo se napokon svi nakon više od 20 godina i druženje je bilo na oduševljenje naših klinaca odlično, uz vatromet, pjesmu i ples. Nadamo se da će ovo druženje prerasti u tradiciju – govori nam Nino.

Nabrojio nam je i sudionike druženja, a tu su bili Dina Far, Tamara Gudlin Strahija, Tamara Špilek, Neven Ivković, Nino Ivković, Nina Pintarić, Sandra Gudlin Zvonar, Denis Ivković, Monika Mihalec, nabrojio nam je Nino dodavši da su to neki od inicijatora, a bilo je tu još dobrih prijatelja koje je teško sve nabrojiti.

– Vidimo se dogodine! – poruka je svih okupljenih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije