BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJI PLESNI SHOW

FOTO Jubilarna peta Plesna čarolija Mažoretkinja Nedelišća okupila brojne posjetitelje i probudila bezbroj emocija

U jubilarnoj petoj u nizu plesnoj poslastici sudjelovalo je 130 mažoretkinja

Kraj još jedne uspješne godine u petak, 27. prosinca, obilježile su Mažoretkinje Nedelišća priredivši za brojne posjetitelje u dvorani OŠ Nedelišće božićno-novogodišnji program ‘Plesna čarolija Mažoretkinja Nedelišća’.

U jubilarnoj petoj u nizu plesnoj poslastici sudjelovalo je 130 mažoretkinja, od najmlađeg mažoret vrtića, dječjeg sastava, mlađih kadetkinja, starijih kadetkinja, pa do starijih sastava juniorki i seniorki, a jednosatni program započele su filmom ‘Naša 2019.’ kojim su prikazale retrospektivu nastupa, druženja, putovanja, gostovanja i natjecanja tijekom godine.

>> Jubilarna peta Plesna čarolija Mažoretkinja Nedelišća okupila brojne posjetitelje i probudila bezbroj emocija

Bilo je tu više od 50 nastupa diljem Općine Nedelišće, Međimurske županije i Hrvatske te brojnih inozemnih putovanja. Upravo zahvaljujući spoju atraktivnih nastupa, veselih druženja i novih uspomena, zanimljivih dogodovština te osvojenih medalja, sezonu koja je iza njih smatraju najuspješnijom sezonom u povijesti Udruge.

Kako ističu, uspjeha Udruge ne bi bilo bez financijske pomoći Općine Nedelišće i Međimurske županije. Tako je svojom nazočnošću podršku mažoretkinjama dao općinski načelnik Darko Dania.

Božićno-novogodišnjim programom mažoretkinje su posjetitelje nastojale vratiti u bezbrižno djetinjstvo te plesom i pozitivnom energijom prenijeti blagdanski duh i dobro raspoloženje, što su i uspjele. Kao gosti u programu zasvirali su Puhački orkestar Općine Nedelišće i Godba na pihala Središča ob Dravi, a dodijeljene su i nagrade najuzornijoj mažoretkinji te članicama koje u Udruzi djeluju 5, 10 i 15 godina. Priznanja im je ponosno uručila predsjednica Udruge i trenerica seniorskog sastava Vedrana Radmanić.

Također, ugodno iznenađenje na samom kraju programa priredio je novi ‘veteranski sastav’ s nastupom ‘Bake i Djedice Mraz’ koji su svim članicama podijelili prigodne darove. Kako je bilo pogledajte u našoj fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije