SVI JOJ POŽELJELI STOTU

ANĐELA NESTIĆ PROSLAVILA 95. ROĐENDAN Ima troje unučadi, šestero praunučadi, a uskoro će postati šukunbaka

Župnik Mirko Pilaj povodom njezinog rođendana služio je svetu misu zahvalnicu na kojoj su bili prisutni najuža obitelj s rodbinom i prijateljima

Anđela Nestić rođena je u Donjem Vidovcu 13. prosinca 1924. godine. Župnik Mirko Pilaj je u jutarnjim satima služio svetu misu zahvalnicu na kojoj su bili prisutni najuža obitelj sa rodbinom i prijateljima.

Suprug s kojim je imala dvoje djece poginuo je u Drugom svjetskom ratu. Jedna kćer umrla joj je nakon sedam mjeseci, a druga kćer Terezija danas ima 76 godina.

Anđela je radila u Delnicama, potom otišla za Austriju a zatim u Njemačku gdje si je zaradila mirovinu. Njezina kćer Terezija Kučan podarila joj je troje unučadi Božidara, Mirkicu i Vladimira a oni šestero praunučadi Kristinu, Nikolu, Nevena, Alena, Aleksandra i Sanela. Praunuka Kristina je u 5mj. trudnoće pa se Anđela veseli što će postati šukunbaka. Anđela svaki dan ustaje u 7 sati, zatim doručkuje, a potom odlazi u vikend-kuću gdje ima svoj cvjetnjak i gdje je posjećuju njezine prijateljice.

Prije dvije godine počela je imati probleme s krvnim tlakom pa joj je liječnica rekla da bi trebala piti tablete za tlak, a, Anđela joj je na to rekla – ‘Već od ve budem pila tablete?’

Rođendansko slavlje 95. rođendana proslavili su u gostionici Mlin gdje su joj svi poželjeli stotu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije