u sklopu adventskog programa

DOĐITE I NASMIJTE SE Stand up comedy ‘Preživjeti u obitelji’ Saše Turkovića u Vratišincu

Ulaz je besplatan!

Saša Turković će u sklopu adventskog programa povodom Božića u petak, 13. prosinca u 20 sati izvesti svoj one man show ‘Preživjeli u obitelji’. Udruga mladih Vratišinec u suradnji s Općinom Vratišinec dovodi u Dom kulture Dr. Vinko Žganec u Vratišincu stand-up komičara, Sašu Turkovića. Ulaz je besplatan, a organizatori kažu da je poklon svojim sumještanima u sklopu adventskog programa povodom Božića! 

Što je preživjeti u obitelji? Sašin prvi one man show posvećen je isključivo obiteljskom životu i preživljavanju istog. Fore stvarane tijekom 45 godina Sašina života te ispolirane brojnim nastupima k’o obiteljska srebrnina nakupile su se poput režija i nastala je predstava “Preživjeti u obitelji”. Prvim samostalnim showom Saša će vam na pladnju poslužiti iskustvo žongliranja suživota s troje djece, brižnom suprugom, kamatnim stopama, komunalijama i poslom u čemu ćete se sigurno prepoznati.

U više od 80 minuta smijeha Saša će s vama podijeliti sve aspekte obiteljske svakodnevice te vas savjetovati kako kao otac, suprug i muškarac na kraju dana zaspati sa smiješkom na licu. “Preživjeti u obitelji” je savršen izlazak za sve koji trebaju kratki “tajmaut” od svojih najbližih i kozmološkog fenomena zvanog život.

Tko je Saša Turković? Otac, suprug, biznismen i najstariji komičar Lajnap comedy kolektiva. Na pozornici stasom i glasom ozbiljan k’o predsjednički kandidat, a teze koje iznosi smiješne su kao hrvatske penzije. Što ga s obzirom na godine stvarno pogađa. Fore su mu kao i njegovo slobodno vrijeme, kratke i britke, bez psovki i vulgarnosti, jer mora paziti što priča pred djecom.

No zato će svoje najzločestije ideje upakirati u celofan pristojnosti i staviti mašnicu sarkazma da nećete ni znati kako odjednom umirete od smijeha. Nastupa isključivo u košulji i odijelu nakon što su ga dečki iz LAJNAP-a zamolili da više ne dolazi u togi. Tijekom svoje karijere (od početka kenozoika nadalje) nakupio je više od 400 nastupa. Dodatno iskustvo dobio je i life coachingom te motivacijskim govorništvom u koje povremeno upusti savjetujući ljude kako ne postati stand-up komičarem.

Kada nije na pozornici, baca se na svoj dnevni posao, u gospodarskoj grani srodnoj zabavi – prodaje CNC strojeve. Saša je komičar čiji će vas nastup oduševiti ležernošću izvedbe i opuštenom smijehu koji će vas okrijepiti. Kako njegov um funkcionira možete saznati na njegovoj Facebook stranici ili pogledajte što kažu ljudi koji su ga gledali

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije