DRUŽENJE U HALIDOVU BACKSTAGEU

VELIKI FAN IZ DONJE DUBRAVE Halid Bešlić i Marin Bešla Dolenec ovoga puta družili se u Čakovcu

Prijateljstvo Halida Bešlića i donjodubravskog 27-godišnjeg Marina Bešle Dolenca jučer je samo produbljeno.

Halid Bešlić, ikona sevdaha, se je za svoga jučerašnjeg boravka u Čakovcu susreo s 27-godišnjem Donjodubravčaninom Marinom Dolencom koji je njegov fan pa stoga i ne čudi što nosi nadimak Bešla.

>> VIDEO I FOTO Veliki koncert u Čakovcu: Halid Bešlić raspjevao brojne obožavatelje!

Njihovo je  poznanstvo započelo u Disko clubu Šampion prije pet i više godina pa je preraslo i u iskreno prijateljstvo.

– Kontaktiramo sve to vrijeme, a raduje me i posjet i boravak na njegovom imanju Semizovac, nedaleko Vogošće, gdje je moj prijatelj Halid vlasnik motela i benzinske pumpe. Šetnje po imanju i boravak u motelu nikada se ne zaboravljaju – kaže Bešla i dodaje kako su uvijek našli zajedničke teme za razgovor, a pogotovo kada je Bešla upoznao Halidovog tekstopisca Geronima iz Sarajeva. – To je otvorilo vrata preslušavanju novih nadolazećih Halidovih hitova – kaže.

Rekao nam je kako ne prepušta gotovo nijedan Halidov koncert ma bilo gdje se održavao i da je stekao tu privilegiju da se s njime druži u backstegu, a na našu molbu da opiše Halida u što kraćim crtama Bešla će: – Ljudina i čovjek velikog srca uvijek spreman na pomoć pa ga ‘dolje’ nazivaju ‘Ambasadorom iz Romanije’ (op. a. njegovog rodnog kraja).

Bešla je za sebe rekao kako mu je glazba najveći hobi pa vezano uz to slijedi njegov skorašnji ulazak u studi  i snimanje prvog službenog covera.

– Neka ostane tajna o kojoj se pjesmi radi- kaže pola u šali, a pola u zbilji te dodaje: – Želim se posvetiti glazbi i poći koracima prijatelja Halida. Prvi korak, jedan cover je spreman, a za iduću autorsku pjesmu spreman je tekst i nadam se da će ugledati svijetlo kad dođe vrijeme – kaže pun optimizma dodajući kako su mu njegov  život i rad u Njemačkoj pomogli postići željene uspjehe, no on i dalje teži k novima.

Jučerašnje druženje u backstageu potrajalo je duže od običajnog, a gdje su ujedno dogovorili novo druženje koje će se kod Halida dogoditi do kraja ove godine. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije