NOĆNI ŽIVOT

ZABAVA U PODROOMU Ovog vas tjedna očekuje Podrumarenje, a dolaze i ‘Samo kaos’ i Simon M

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Cluba.

U četvrtak, 5. prosinca, očekuje vas tradicionalno Podrumarenje, a zabavljat će vas TS Kumovi, dok će se Vina Novak, poznata po iznimno kvalitetnim vinima, pobrinuti za dobre sorte vina koja vas očekuju. Budite dio još jedne zajedničke vinske priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi međimurskog vinogorja.

Podroom u petak 6. prosinca organizira ‘kurzschluss’, a vi dođite uživati u hitovima Drakea, Travisa Scotta, Post Malonea i Lil Uzi Verta.

– Puštat’ će se i ona Senidah koju sad svi slušaju pa moramo i mi napraviti takav event, a uz nju će biti i zvukova Cobyja, Raste, Bube & Jale, Corone i Connecta. A ne bi to bilo to ni bez malo KUKU$, Klinac, Devito, Buntai i Z++ đira – poručuju organizatori.

Za potpuni kaos tu je i Samo Kaos.

Zagrebački rezident i organizator istoimenog programa koji se proteže kroz već tri sezone, a bilježi i nastupe nekih od najaktualnijih izvođača kao što su KUKU$, Fox, Surreal, Z++, Buntai, 30Zona, itd. A 6. prosinca opravdava svoj naziv u punom smislu s posebnim setom u kojem će biti spoj trap i ‘balkaton’ hitova.

Od najplesnijih urbanih tresoguza, preko house groovea, pa sve do atmosferičnog festivalskog EDM-a, očekuje te i ove subote 7. prosinca na još jednom Podroom Clubbingu! 

U Podroom ovog puta dolazi Simon Majcen, poznat kao Simon M!

Ako se želiš naplesati, ova epizoda Podroom Clubbinga je definitivno za tebe jer se ovaj DJ može pohvaliti nastupima na Forestlandu, kao i u brojim poznatim klubovima diljem Hrvatske, pa smo sigurni da nećeš biti razočaran!

Svake subote od 22 do 23 sata – HAPPY HOUR

Vodka 1 l + juice 1 l = 190 kn

Vodka 1 l + 6x Redbull = 280 kn

Pelin 1 l + jamnica sensation 1.5 l = 190 kn

Amaro 1 l + coca cola 1 l = 190 kn

Stock 1 l + coca cola 1 l = 250 kn

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Cluba. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije