OPĆINA VAS POZIVA

BOGAT PROGRAM Kreće božićna čarolija: Advent u Općini Mala Subotica

Sve posjetitelje Adventa u Općini Mala Subotica ove godine očekuje bogat zabavni program

Općina Mala Subotica poziva sve mještanke i mještane da u subotu, 07. prosinca 2019. u 16,00 sati dođu Društveni dom u Palovcu gdje će nakon predstave “Božićna priča” autorice Kristine Štebih Djed Mraz podijeliti darove djeci iz Palovca dok će ostalima podijeliti dan poslije na Božićnome sajmu u Maloj Subotici.

Već u nedjelju 8. prosinca 2019. u 14,00 sati na Trgu u Maloj Subotici otvara se Božićni sajam, u sklopu kojeg se u 15:00 sata u Domu kulture održava besplatni koncert Mirka Švenda Žige nakon kojeg slijedi podjela darova kod kućica Mjesnih odbora na Božićnom sajmu.

Bit će tu toplog čaja, kuhanog vina, hladetine, kobasica, pečenih ribica, ljutih proizvoda od voća i povrća,meda, mirisnih božićnih kolačića, raznih svjetlucavih dekoracija, zvončića, vjenčića, anđela… ! Blagdanskom ugođaju Sajma doprinijet će koncert Mirka Švende Žige te kasniji nastupi Puhačkog orkestra Općine Mala Subotica, tamburaša KUU”ZVON” s župnim zborom te “vatreni” nastup Ele Horvat.

Na Sajam se posebno pozivaju djeca (od rođenja do 6.razreda) iz Male Subotice, Svetog Križa, Držimurca i Strelca    da dođu na podjelu dječjih darova, koja će se vršiti kod kućica Mjesnih odbora.

Idući tjedan biti će u znaku šaha. U utorak 10.12.2019. godine u 08:00 sati započinje Županijsko prvenstvo u šahu za učenike i učenice osnovnih škola Međimurja u Osnovnoj školi Tomaša Goričanca Mala Subotica. U nedjelju 15.12. 2019. u 10:00 sati u Društvenom domu Palovec započinje 13. Otvoreno prvenstvo u šahu u Društvenom domu Palovec na koji se mogu prijaviti svi šahisti iz zemlje i inozemstva.

Kao i ranijih godina, KUU zvon će organizirati tradicionalni božićni koncert ” Sretan Božić, dobri ljudi” koji će se održati u Župnoj crkvi Blažene Djevice Mala Subotica u nedjelju 22.12.2019. godine u 17:00 sati.

Ove godine, već tradicionalno, se održava polnoćka u Kapeli Svete Ane u Strelcu 24.12. u 21:00 nakon koje je organizirano druženje mještana uz kuhano vino. Kasnije tog dana, točnije u 00:00 održava se polnoćka u Župnoj Crkvi Rođenja Blažene Djevice u Maloj Subotici.

Kao i KUU Zvon, tako i Puhački orkestar općine Mala Subotica već tradicionalno organizira Novogodišnji koncert koji će se održati u Domu kulture u Maloj Subotici u 16:00 sati.

U utorak 31.12. pozivamo Vas na PODNEVNI DOČEK na Trgu ispred Doma kulture Mala Subotica od 11:00 sati. Za djecu će biti osigurani besplatni hot-dogovi i čaj dok će odrasli moći uživati u kuhanom vinu i kobasicama. Točno u podne uživajte u prekrasnom i šarenom vatrometu balona!

Dakle, puno zabavnih sadržaja za sve naše sugrađane svi dobnih skupina, koje pozivamo da svojim prisustvom uveličaju Advent u Općini Mala Subotica te dočekaju novu 2020. godinu u malo drugačijem ambijentu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije