KEREKESH TEATAR

3. DANI SMIJEHA U ČAKOVCU Osvojite dvije ulaznice za jubilarnu predstavu ‘Dimnjačar’

U predblagdansko vrijeme u Čakovec stižu hit komedije Kerekesh Teatra i Lude kuće iz Zagreba

Kerekesh Teatar najavljuje 3. Dane smijeha u Čakovcu, kazališnu manifestaciju koja će se odvijati od 5. do 8. prosinca u Centru za kulturu Čakovec. U ovo najljepše predblagdansko vrijeme, u Čakovec stižu hit komedije Kerekesh Teatra i Lude kuće iz Zagreba.

Treći Dani smijeha u Čakovcu započinju 5. prosinca u 20 sati izvedbom najnovije komedije Kerekesh Teatra ‘Pod hitno na hitnu’ u režiji Ljubomira Kerekeša, koja ne prestaje izazivati salve smijeha kod publike! Pacijenti u čekaonici Kerekešove “Hitne” imaju picajzle, hemeroide, gliste, neki su malo dementni, a neki čak i izmišljaju da imaju tumor jer trebaju tablete za žgaravicu.

Zbog velikog interesa publike, predstava će biti odigrana i 6. prosinca u 20 sati.

Dan nakon toga, 7. prosinca u 20 sati, Dani smijeha donose ‘Samo preko njega mrtvog’, komediju iz Lude kuće koja je prošle godine bila prva rasprodana u Čakovcu. Rene Bitorajac i Jan Kerekeš su slučajni susjedi koji su slučajno ušli u jednu garažu u kojoj leži mrtav čovjek. Garaža izgleda kao casino, ima se tu i za popiti, ima i nešto droge, novca. Baš im je lijepo u garaži. “Sused, oćemo pozvat policiju?”

– Zadnji dan, 8. prosinca u 20 sati imamo najveći jubilej kazališne predstave u povijesti Hrvatske i drago nam je da će se dogoditi upravo u Čakovcu. Ljubomir Kerekeš će obući kostim i postati ‘Dimnjačar’ po 1300. put – kažu iz Kerekesh Teatra.

Ukoliko je nekome potreban opis ove predstave, slobodno pita vrapce na granama. Predstava je već skoro rasprodana, a nakon jubilarne predstave, Kerekesh Teatar će publiku počastiti prigodnim domjenkom. Ulaznice možete kupiti na blagajni Centra za kulturu Čakovec ili putem interneta klikom ovdje, a cijena ulaznice iznosi 70 kuna.

Dvije ulaznice za predstavu poklanjamo u sklopu ove objave na našoj Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije