SRETNO, CURE

MEĐIMURKE OTPUTOVALE U JAPAN Navijačice Livi predstavljat će Hrvatsku na svjetskom prvenstvu

U srijedu, 20. studenog, djevojke iz čakovečkih navijačica Livi otputovale su u Japan gdje će 23. i 24. studenog braniti boje Hrvatske na svjetskom prvenstvu

Naše predstavnice su Diana Lesar i Saša Vitez iz čakovečkog kluba Livi, a plesat će u kategoriji ‘double dance’, odnosno cheerleading ples u paru.

10. Svjetsko prvenstvo će se održati u dalekom gradu Takasaki, blizu Tokija. Djevojke su marljivo pripremale koreografiju i jedva čekaju natjecanje.

– Mi smo spremne, trenirale smo puno i dat ćemo sve od sebe da osvojimo što bolji plasman i dostojno predstavimo Hrvatsku – rekle su nam prije puta.

U Japanu će svoju koreografiju plesati dva puta, odnosno dva dana (u subotu i nedjelju), a za konačni plasman zbrajat će se bodovi oba dana. Na svjetskom prvenstvu će se, uz Hrvatsku, natjecati preko 30 država iz cijelog svijeta.

Inače, cheerleadersice kluba Livi višestruke su hrvatske prvakinje. Poznate su po svojim vještinama i visokoj reputaciji u tom sportu još od 2005. godine.

Osvajaju medalje i pehare na brojnim europskim i svjetskim natjecanjima i kupovima. Djeluju u više dobnih skupina, od najmlađih kadeta do starijih seniorki. 

Našim djevojkama držimo fige i želimo im dobru zabavu, sretan put i što bolji plasman.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije