BOGAT PROGRAM

NOĆNI ŽIVOT U PODROOMU Očekuje vas tradicionalno Podrumarenje, dugo iščekivani Forestland Exclusive, a dolazi i Marco Cole

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Cluba.

Kako je čašica vina najbolji lijek za sve, dođite ovog četvrtka 21. studenog na Podrumarenje uz kvalitetna međimurska vina obitelji Turk, uz koja ćete moći uživati u veseloj i ugodnoj atmosferi za koju će se pobrinuti Tamburaški Sastav Kumovi!

Obitelj Turk jedna je od rijetkih u sve poznatijem međimurskom vinogorju koja ne nastavlja vinogradarsku tradiciju svojih predaka, već krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća, počinju saditi prve nasade vinograda i do danas su stvorili reprezentativno seosko gospodarstvo, pa Vas stoga pozivamo da zajedno degustiramo neko od njihovih kvalitetnih vina!

Klupski događaj pod nazivom Forestland Exclusive 2019 održat će se u petak, 22. studenog, u Podroom-Drink & Music Club u Čakovcu.

Podroom će ugostiti najveće umjetnike do sada u klasičnoj klupskoj sceni u Čakovcu.

Izvođači su RGM, Timo G, Mark Sixma, Ted Funke i Mo Keep!

Odmah nakon petka 22. studenog i Forestland Exclusive 2019 partija, subota 23. studenog je rezervirana za malo jači clubbing. Glavni osumnjičeni za taj clubbing je Marco Cole!

U goste dolazi rezident nekoliko klubova u Hrvatskoj, a glavna stanica mu je Noa Zrće Beach Club, No.13 klub prema svjetskome DJ Mag rankingu.

Upad je 10 kuna, a svi koji imaju Forestland Exclusive narukvicu imaju besplatan ulaz.

Svake subote od 22 do 23 sata – HAPPY HOUR

Vodka 1 l + juice 1 l = 190 kn

Vodka 1 l + 6x Redbull = 280 kn

Pelin 1 l + jamnica sensation 1.5 l = 190 kn

Amaro 1 l + coca cola 1 l = 190 kn

Stock 1 l + coca cola 1 l = 250 kn

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Cluba. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije