USUSRET Martinju 2019.

SVETI MARTIN NA MURI Duhovna događanja na koja župnik Herceg poziva sve ljude dobre volje

Župnik Herceg poziva ljude na događanja koja župa organizira povodom 'Martinja 2019.' skupa s Općinom i Turističkom zajednicom

Župnik Župe Sveti Martin na Muri, prečasni Ivan Herceg, u povodu blagdana Svetog Martina biskupa i priredbe ‘Martinja 2019.’ u Svetom Martinu na Muri, stavlja naglasak na duhovna događanja koja smatra važnima u cijelom programu svečanosti i slavlja. 

Prvi događaj na koji prečasni Herceg poziva je Martinska procesija u petak 8. studenog od 17 sati, uz prikaz Martinovog davanja plašta siromaku. Zatim je tu promocija filma ‘Sveti Martin na Muri danas’, koja će u nedjelju biti u Kongresnoj dvorani Hotela Golfer u Termama Sveti Martin s početkom u 17 sati.

Nakon službenog dijela programa biti će upriličen domjenak i kušanje madog vina iz župnog vinograda, na Vencu. I naposljetku, na sam blagdan Svetog Martina biskupa u ponedjeljak 11. studenog, u 10,30 sati biti će Svečana proštenjarska koncelebrirana Sveta misa koju će predslaviti velečasni Odilon Singbo, sveučilišni kapelan na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu.

Župnik Herceg na sva ova događanja, ali i ona svjetovna, poziva vjernike i sve ljude dobre volje, ne samo iz Svetog Martina na Muri, nego od svuda u Hrvatskoj i svijetu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije