U Maloj Subotici održani sedmi susreti dobrih susjeda

U Maloj Subotici održani sedmi susreti dobrih susjeda

Auto-škola i marketing agencija Start iz Male Subotice tradicionalno su po 7. puta sa udrugom sportske rekreacije Sport za sve iz Male Subotice organizirali Susret dobrih susjeda prošle subote u Maloj Subotici. Ove godine naglasak je bio na 10. godišnjici rada Pučkog otvorenog učilišta Novak. U rekreativnim susretima sudjelovalo je osamdesetak zaposlenika, poslovnih partnera i suradnika obitelji Vesne i Franje Novaka te tridesetak članova Udruge “Sport za sve” i Županijskog tima za zravlje.

U konačnom poretku prvo mjesto i pobjednički pehar uzela je ekipa Udruge sportske rekreacije Sport za sve iz Male Subotice, drugi je bio Start, dok je treće mjesto pripalo Timu za zdravlje.

U pojedinačnim disciplinama, u gađanju lopticama najpreciznija je bila Darinka Smrtić, druga Ljiljana Šipuš, a treći Filip Žbulj. U pikadu je najbolji bio Kristijan Čanadi, drugi je bio Josip Jančec, a treći Tihomir Kraljić. U visećoj kuglani trijumfirao je Miro Grašić, drugi je bio Zvonko Kocijan, a treća Marija Krčmar. U bacanju kamena s ramena pobijedio je i dokazao da ima najsnažnije rame Ivica Rus, drugo mjesto osvojio je Zvonko Krznar, a treće Ivan Horvat. U bacanju potkove najprecizniji i najuspješniji je bio Valentin Šipuš, druga je bila Darinka Smrtić, dok je treće mjesto osvojila Marija Prekupec.

Kako djeca ne bi bila zakinuta, i za njih je organizirano natjecanje. Prvo mjesto u bacanju potkove osvojila je uvijek spretna i okretna Elena Janković, druga je bila Sara Mihalic, a treća Hana Horvat. U gađanju lopticama najbolje je bila Hana Horvat, drugo mjesto osvojila je Sara Mihalic, a treće Elena Janković. U visećoj kuglani pobijedu je uzela Stela Krčmar, drugi je bio Abel Krznar, a treća Melani Milijančić.

Rezultati predškolaca su se zbrajali pa je ukupno prvo mjesto osvojio Lukas Prekupec, druga je bila Nora Mesarić, a treći Roko Juras.

Nakon natjecanja i zbrajanja rezultata medalje i pehare najboljima je uručio župan Međimurske županije i predsjednik Županijskog tima za zdravlje Ivan Perhoč.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije