LIJEPA GESTA

FOTOGRAFIJA NA DAR Marko (18) poklonio fotografiju poznatom međimurskom trkaču Mladenu Ignacu

Na nedavnoj Humanitarnoj utrci TK Rudar Mursko Središće, na kojoj su se prikupljala sredstva za teško bolesnog Tea Škvorca iz Strahoninca, posebno je ponosan bio domaći trkač Mladen Ignac

Mladen ovoga puta nije slavio rezultate već humanost, a nazočnost brojnih trkača humanitaraca iskoristio je kako bi od njih prikupio potpise na poleđini fotografije imena ‘Mladenov let u bolju budućnost’.

Tako ju je naslovio autor fotografije, 18-godišnji Marko Kiš, koji mu je fotografiju i poklonio. Fotografija je nastala na 3. čakovečkom polumaratonu Zrinskih.

Na njoj je Mladen, pripadnik romske manjine koji živi u udomiteljskoj obitelji u Murskom Središću. Obožavani je u trkačkom svijetu jer je vedar i veseli dečko pun energije koji može biti uzor ostalima. Fotografija mu je bila poklonjena na 14. utrci grada Mursko Središće .

Inače, autor fotografije je strastveni zaljubljenik u fotografiju. Nazočan je gotovo svim utrkama koje se događaju diljem Lijepe Naše. Marko sve pažljivo bilježi, educira se, ulaže u foto-opremu. Stoga i ne čudi fotografija koja je izašla iz njegove ‘radionice’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije