NEMOJTE PROPUSTITI

MEĐIMURSKA FEŠTA Udruga studenata Međimurja vas poziva u zagrebački klub Roko na odličnu feštu

Za sve zainteresirane iz Međimurja vozi i autobus, koji se popunio u rekordnom vremenu, ali slobodno se javite Udruzi da vas stavi na 'listu čekanja' u slučaju da netko odustane.

Udruga studenata Međimurja i ove godine poziva vas na 16. po redu Međimursku feštu u Zagrebu, koja će se održati u četvrtak 17. listopada s početkom u 23 sata u najpoznatijem zagrebačkom Clubu Roko.

Učenje, listanje knjiga i sve ostalo može pričekati tu večer, jer je dobra zabava zagarantirana. Sve prisutne na fešti zabavlja domaći Privatt Band, a za dobru međimursku kapljicu pobrinut će se Vinarija Tomšić. One najbrže dočekat će i piće dobrodošlice na ulazu.

Za sve zainteresirane iz Međimurja vozi i autobus, koji se popunio u rekordnom vremenu, ali slobodno se javite Udruzi da vas stavi na ‘listu čekanja’ u slučaju da netko odustane. 

Ulaznice za feštu su već u prodaji, a može ih se kupiti u holu Studentskog centra u Zagrebu, u utorak od 11 do 16 sati, u srijedu od 11 do 19 sati, i u četvrtak na dan fešte od 11 do 15 sati po cijeni od 20 kuna, dok je cijena na ulazu u Roko 30 kuna. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije