VRHUNSKA ZABAVA

NOĆNI ŽIVOT U PODROOMU Očekuje vas tradicionalno Podrumarenje, Hard Bass Adidas, a dolazi i DJ Juddy

Dođite u Podroom i dobro se zabavite.

Podroom-Drink&Music Club i ovog je vikenda za vas priremio bogat program

Podrumarenje će se održati u četvrtak, 26. rujna, s početkom u 21 sat. Zabavljat će vas TS Žice, dok će se vinarija Dvanajščak-Kozol, prepoznata po iznimno kvalitetnim vinima, pobrinuti za dobru kapljicu. Budite dio još jedne vinske priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi međimurskog vinogorja u Podroomu.

U petak, 27. rujna, nakon megauspješnog Hard Bass Adidasa Vol.1. i 2., u Podroomu su odlučili nastaviti tradiciju te vas pozivaju na Vol.3! Iz Rusije dolazi popularni ‘Arien’.

– Nabaci omiljenu Adidas majicu, trenirku, vestu, patike, naruči votku i ‘squataj’ na najzajebanije hard bass beatove! Ako napraviš koji squat, nitko ti neće zamjeriti jer tko to ne napravi, nije pravi SLAV – poručuju organizatori.

Dress Code: Everything Adidas

Upad: Free

PodroomClubbing vam ove subote 28. rujna predstavlja RNDM party. Znači da će biti svega izmjeničnoga, od nekoliko DJ-a i različitih glazbenih žanrova.

Glavnu ulogu na ovom partiju ima Juddy, a uz njega bit će tu i neka pojačanja koja morate otkriti samim dolaskom na party.

Zabava počinje u 22 sata, a završava u 4 sata (službeno).

Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije