OBOŽAVA FOTOGRAFIRATI

IDE U SEDMI RAZRED Emili Sabol najmlađa sudionica foto-izložbe ‘Bijela roda u fokusu Međimuraca’

Emili je učenica 7.b. razreda OŠ Jože Horvata Kotoriba. Svojim 'fotićem' bilježi sve što je lijepo, vrijedno i javlja se na mnoge foto-natječaje

Fotografiju dviju roda je nazvala ‘Još nekoliko minuta’. Kada smo je u nedjelju snimili uz njezin foto-uradak namjerno je nismo pitali glede čega ju je tako naslovila. Pretpostavljamo kako bi rekla da je naziv tema za razmišljanje.

Emili se je prijavila na natječaj za najbolju fotografiju bijele rode koju je raspisala Javna ustanova za zaštitu prirode ‘Međimurska priroda’ u suradnji s Općinom Kotoriba, a u cilju uključivanja javnosti u zaštitu ove ptice.

Na natječaj su se prijavila 23 fotografa s čak 58 različitih fotografija iz života bijele rode.

– Odabir je bio poprilično težak jer za izložbu trebalo odabrati tek 20 najboljih i proglasiti tri pobjednika – rekle su nam zaposlenice Javne ustanove Međimurska priroda koje su u nedjelju, 15. rujna u holu OŠ Jože Horvata u Kotoribi pripremile i postavile izložbu 20 najboljih fotografija.

Na tome su radile Mihaela Mesarić, Ivana Rojko, Sara Janković i Sara Srša. Emili je izrazila ponos što su njezini sumještani mogli vidjeti foto-uradak i dodala kako je zadovoljna i simboličnim nagradama kojima je nagrađena od strane organizatora i da njezino foto-vrijeme tek dolazi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije