FINALNI IZBOR MISS HRVATSKE

ESMERALDA SLAVIČEK ‘Nadam se da će moj plasman biti ugodno iznenađenje’

Miss Međimurja, Esmeralda Slaviček, nije opterećena velikim očekivanjima. - Potrudit ću se i dati sve od sebe da i na samom izboru moj plasman bude ugodno iznenađenje za Međimurje - rekla je

U subotu, 31. kolovoza, na glavnom gradskom trgu u Malom Lošinju održat će se ovogodišnji izbor Miss Hrvatske, na kojem ćemo doznati koja će nas djevojka predstavljati na izboru za Miss svijeta 14. prosinca u Londonu. Među 14 finalistica hrvatskog izbora biti će i 21-godišnja Esmeralda Slaviček iz Preloga, pobjednica ovogodišnjeg izbora za Miss Međimurja.

Uoči njenog odlaska na završnicu u Mali Lošinj danas joj je uspješan nastup u finalu poželjela zamjenica međimurskog župana Sandra Herman.

– Esmeralda nas je zapaženo predstavljala već nakon međimurskog izbora i svaka joj čast na tome, jer izbor za miss ne znači samo promociju ljepote, nego i promociju Međimurja i svega što nudimo. Potvrdilo se to i prošle godine kada smo kao domaćini nacionalnog izbora Miss Hrvatske ovdje napravili jako dobru promociju Međimurske županije i Grada Čakovca i Međimurske županija. Esmeraldi želim mnogo sreće i sigurna sam da će u Malom Lošinj dobro promovirati i sebe kao jednu, mladu, simpatičnu, atraktivnu i pametnu osobu, ali i čitavu Međimursku županiju. Za nas je ona već sada pobjednica i naša missica, riječi su kojima je mladu missicu podržala Herman.

Organizator međimurskog izbora Rajko Dobošić naglašava da je Esmeralda postigla odličan rezultat već na pripremama u Termama Topusko, gdje su se djevojke natjecale u kategorijama Sport&Fitness, Top model, Multimedija, Talent i Intervju.

– Prema ukupnom broju bodova Esmeralda je bila među tri vodeće, a takav rezultat nijedna međimurska predstavnica nije postigla unatrag pet godina. Iako se ti bodovi u finalu brišu i sve djevojke kreću ispočetka, očekujem da se, zbog dojma koji je dosad ostavila, Esmeralda nađe među šest superfinalistica, optimističan je Dobošić.

Sama Esmeralda nije opterećena velikim očekivanjima.

– Ne razmišljam o plasmanu, već se želim predstaviti u najboljem svjetlu. Zadovoljna sam rezultatima ostvarenim tijekom pripremama, a potrudit ću se i dati sve od sebe da i na samom izboru moj plasman bude ugodno iznenađenje za Međimurje i sve koji me podržavaju, skromno je rekla naša missica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije