BESPLATNO VJEŽBAJTE

STUDIO HARA Udruga za promicanje zdravog načina života organizira Dane otvorenih vrata

Tamo će vas s osmijehom na licu dočekati Jelena Anja Krajcer, Tatjana Pavlic i Ivančica Treska

Studio Hara – udruga za promicanje zdravog načina života tijekom idućeg tjedna imat će Dane otvorenih vrata. Tako se svi željni pozitivnih promjena u vlastitom životu, mogu od 26. do 30. kolovoza upoznati sa vježbama koje studio nudi te informirati o shiatsu terapiji kao i tretmanima energetskog iscjeljivanja.

Programi vježbi koje nude pokrivaju sve dobne skupine i dostupne su svima jer svatko vježba svojim tempom i intenzitetom, a naglasak je na terapeutskom učinku vježbanja. Grupe koje djeluju u sklopu studija su sljedeće: DO IN vježbe, Rekreacija 55+, Late night workout, Meditacija, Kids yoga, Teen yoga i ABC yoga. Vježbanje je drugi tjedan besplatno, ali se svakako najavite jer se radi o manjim  grupama (max 12 ljudi). 

Studio djeluje tri godinu i trudi se ponuditi svojim članovima kombinaciju vježbi koja će zadovoljiti i njegovati fizički, psihički, energetski i duhovni aspekt čovjeka. Navratite u njihov toplo uređen prostor na adresi Ulica bana J. Jelačića 18, Čakovec i tamo će vas s osmijehom na licu dočekati Jelena Anja Krajcer, Tatjana Pavlic i Ivančica Treska.
Prijave i informacije na mob. 091 754 7584 ili 091 5402 189. Više informacija saznajte na njihovoj Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije