Međimurska liga strijelaca

FOTO Dekanovec i Domašinec bili domaćini pretposljednjih kola, u nedjelju ‘finiš’ u Draškovcu

Ekipa Lovačkog društva Zec Vratišinec te pojedinačni strijelac Dašmir Islami osigurali titule najboljih u Međimurskoj ligi strijelaca u 2019. godini u organizaciji Lovačkog saveza Međimurske županije. U nedjelju posljednje kolo u Draškovcu.

Ovogodišnje izdanje Međimurske lige strijelaca bliži se kraju. Lovačko društvo Dekanovec – Podturen protekle nedjelje te Lovačko društvo Domašinec u četvrtak, bili su odlični domaćini 11. i 12., odnosno pretposljednjih kola Međimurske lige strijelaca koje je pohodilo mnoštvo ljudi.

Odlična ekipa LD Zec Vratišinec osigurala je naslov prvaka Međimurske lige strijelaca!

Dašmir Islami prometnuo se u najboljeg strijelca u izdanju lige 2019. godine!

U 11. kolu u Dekanovcu domaćini LD Dekanovec Podturen 2 su bili i najbolja ekipa kola, drugoplanirani su bili LD Vratišinec, a treći LD Zec Čakovec.

U 12. kolu u Domašincu identična raspodjela prve dvije pozicije kao u Dekanovcu, dok je treće mjesto preuzeo domaćin LD Jastreb, a četvrti su bili LD Zec Čakovec.

Posljednje kolo lige očekuje nas već ove nedjelje 18.8. u Draškovcu gdje će se iskriztalizirati tko će između LD Fazan Dekanovec – Podturen 2, LD M. Središće i LD Zec Čakovec završiti na drugome odnosno trećemu mjestu.

Rezultate i fotogaleriju sa 11. kola iz Dekanovca pogledajte klikom ovdje.

Rezultate i fotogaleriju sa 12. kola iz Domašinca pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije