Klub odbojke na pijesku Peklenica organizira košarkaški streetball turnir

Klub odbojke na pijesku Peklenica organizira košarkaški streetball turnir
Klub odbojke na pijesku “Plavi” Peklenica, organizira u subotu, 27. kolovoza 2011. sa početkom u 13 sati prvi streetball turnir. Turnir će se održati na košarkaškom igralištu u Peklenici (prije nogometnog igrališta). Igra se 3 na 3, a ekipa može imati i jednu rezervu. 
Kotizacija je 60 kuna po ekipi, a u nju je za svaku ekipu uključeno litar vina i litar vode. Ukupan prihod od kotizacije ide u nagradni fond za najbolje. Paralelno sa košarkaški, igra se i turnir u odbojci na pijesku također u organizaciji KOP “Plavi”. Igra se također 3 na 3 s time da u sastavu obavezno mora biti barem jedna cura. Kotizacija je također 60 kn. Turniri su otvorenog tipa, tako da se može prijaviti bilo tko. Dođite, igrajte i dobro se zabavite uz dobru ponudu jela, pića i muzike!

EKIPI “3N” TROFEJ FAIR PLAY

Pred tjedan dana odigrani streetball turnir, memorijal  “Bojan Zvošec” koji se održao u Kotoribi, imao je i trofej za fair play, što smo nenamjerno zaboravili spomenuti. Taj trofej pripao je ekipi  “3N” iz Kotoribe, a u njoj su igrali trener seniora Kotoribe Roberto Ujlaki i 3 mlada nadarena klinca, njegov sin Neven, te Petar Fuš i Matija Sabol. Oni su se ravnopravno borili sa puno starijim protivnicima i pobrali su simpatije publike, a četvrtfinale im je zamalo promaklo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije