KVALITETNIJI RAD

OPĆINA ŠTRIGOVA Za potrebe komunalnog redarstva nabavljen motorkotač

U kratkom vremenom nabavljeni su traktor i manje kombi vozilo, a danas je u promet stavljen novi motorkotač.

Nakon proljetne uspostave vlastitog komunalnog redarstva, dakle komunalnog redara i komunalnih radnika, Općina Štrigova nastavlja skrb o sredstvima potrebnima za njihov kvalitetan i učinkovitiji rad.

Pred kratkim vremenom za ove potrebe su nabavljeni traktor i manje kombi vozilo, a danas je u promet stavljen novi motorkotač.

– Motocikl je nabavljen za potrebe komunalnog redarstva i za javne potrebe djelatnika općinskih službi, kako bi oni lakše i brže stigla na mjesta kojima je automobilom nemogue ili teško prići. Nabavljen ili kupljen je preko natječaja Fonda ze energetsku učinkovitost i vrijedan je 26.000 kuna, a općina je dala 40 posto svojih srestava – rekla nam je općinska tajnica Mirjana Gregur Sever.

Vozilo su predstavili i isprobali komunalni redar Stjepan Pozderec, načelnik općine Stanislav Rebernik i njegov zamjenik Damir Kovačić. Isto tako s ciljem bržeg rješavanja problema stanovništa koje neprestance dolazi u Ured općine nešto pitati ili obaviti, na osposobljavanje je uzeta ili došla Elena Novak iz Robadja koja će raditi određene i aktualne poslove te se uz to i pripremiti za državni ispit i naravno htjeti ostati živjeti u Štrigovi iz koje na žalost mladi stalno odlaze u svijet.

Naime, danas za boravka u štrigovskom kraju došli smo do šesteročlane obitelji čijih četvero članova je već u svijetu, a peti, najmlađi, sutra odlazi u Njemačku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije