'BORBA' ZA PARKING MJESTO

MUKE PO PARKIRANJU Oboružajte se strpljenjem: Nervozni vozači trube i pokazuju srednje prste

U toj potrazi na glavnom parkiralištu, ovih smo dana naišli na slučajeve nestrpljivih vozača, onih prebrzih pa je glede toga i stradala ograda prostora za parkiranje bicikla

Jučer, danas, a tako će biti i do kraja ovogodišnje manifestacije Porcijunkolova, pronaći mjesto za parkiranje, unatoč poskupljenju cijena, prava je sreća.

Kažu ljudi kako bi svi htjeli doći u središte zbivanja, što manje pješačiti pa je zato i borba za slobodno mjesto primarna. Strpljivi i uporni vozači će ga pronaći, dok će oni drugi otići u neki drugi dio grada u potrazi za odmor svoga ljubimca.

U toj potrazi na glavnom parkiralištu, ovih smo dana naišli na slučajeve nestrpljivih vozača, onih prebrzih pa je glede toga i stradala ograda prostora za parkiranje bicikla. Doduše, ima i onih koji ne prezaju pred prometnim znakovima pa vozila ostavljaju tamo gdje nije mjesto za njih, a bilo je i onih kojima je i pločnik bio parkirno ‘olakšanje’ .

Naišli smo i na jedan slučaj gdje smo vidjeli vozačicu kako pokazuje srednji prst vozaču koji je propuštao drugo vozilo, a ‘kulturnoj’ dami se očito žurilo. Revoltiran takvim postupkom  vozač je izašao iz vozila, otišao do nje pitajući je uz prijekor u čemu je problem? Dama je ostala posramljena, a pogotovo jer se je u to vrijeme ovdje našao policijski službenik.

Zbog čega ovo ističemo? Da ukažemo vozačima kako oni nisu sami i ovdje, a kada su dolazili na ovo mjesto morali su znati što će ih dočekati. Sve bi se to trebalo zaboraviti kada uđete u čarobni svijet ponude koju vam manifestacija nudi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije