ZA MALI ŠANDOROVEC VELIKI REZULtat

OLIMPIJADA U ŠVICARSKOJ Djevojke DVD-a Šandorovec vrhunski odradile vatrogasnu vježbu

- Konkurencija je bila izuzetno jaka, a naše cure su vježbu odradile vrhunski - rekao je Dejan Tomašić dodavši: 'Naši navijači su stigli par minuta prije početka vježbe. Kako im se autobus pokvario, zahvaljujemo se vatrogascima iz Leuka koji su nam izašli u susret te ih doveli do naših cura.'

U Švicarskom Martignyu od 14. do 21. srpnja održava se 22. međunarodno natjecanje vatrogasne mladeži. Hrvatsku vatrogasnu zajednicu, sukladno kriterijima nadležnog tijela CTIF-a te odluci Operativno tehničkog stožera sa 11. sjednice i ostvarenim rezultatima na 13. državnom natjecanju vatrogasne mladeži, predstavljaju natjecateljska odjeljenja vatrogasne mladeži iz Bedekovčine, Nuštra i Šandorovca.

Ženska ekipa DVD-a Šandorovec završila s vježbu na povijesnom CTIF natjecanju danas (18.7) negdje oko 9,30 sati. Vježba je iznosila 49,1, a štafeta 72,46 sekundi. Kolegice iz Nuštra vježbu su završile za 46 sekundi, a štafetu za 70 sekundi. Natjecatelji iz Bedekovčine su vježbu završili za 40, a štafetu za 63+10 sekundi.

Kako je nastup svojih ocijenio Dejan Tomašić, predsjednik DVD-a?

– Konkurencija je bila izuzetno jaka, a naše cure su vježbu odradile vrhunski – rekao je dodavši: ‘Naši navijači su stigli par minuta prije početka vježbe. Kako im se autobus pokvario, zahvaljujemo se vatrogascima iz Leuka koji su nam izašli u susret te ih  doveli do naših cura.’

Povratak natjecateljki Šandorovca planira se poslije proglašenja koje se održava u subotu u 17 sati. Valja dodati kako je trener našoj ekspediciji bio Hrvoje Hovaković, predsjednik Savjeta vatrogasne mladeži MŽ. Podršku Šandorovčanima došlo je dati najuže čelništvo VZ Međimurske županije predvođeno s predsjednikom Mariom Medvedom. JVP Čakovec tu je zastupao zamjenik zapovjednika Robert Meglić.
Zlato na ovim igrama su u ženskoj konkurenciji osvojile natjecateljke iz Slovenije, srebro Čehinje, dok je bronca pripala našim predstavnicama iz  Nuštra. U konkurenciji je bilo 18 natjecateljskih ekipa. Bez obzira što nisu okićene odličjima za mali Šandorovec to je veliki rezultat i još već događaj jer su ispunile olimpijsko načelo -‘Važno je sudjelovati’. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije