FOTO Održan VIII. Memorijal ‘Oreški-Carović’

Ove subote, Dobrovoljno vatrogasno društvo Šandorovec po osmi je put za redom organiziralo Memorijal ‘Oreški – Carović”. Riječ je o tradicionalnom vatrogasnom natjecanju za mladež i podmladak. Iznimno lijepo vrijeme primamilo je mnoge vatrogasne ekipe da sudjeluju na ovom natjecanju, ali i nezaobilazni navijači koji su bodrili svoje ekipe.

Ukupno je u Šandorovcu toga dana bilo više od 200-tinjak djece iz svih krajeva Međimurja, a pozivu su se odazvali i zamjenik gradonačelnika grada Čakovca Zoran Vidović koji je pohvalio samo natjecanje, ali i domaćina na odlično pripremljenom terenu.

Uz njega natjecanje je pratio i predsjednik VZG Čakovca i VZ Međimurske županije, a također i zamjenik gradonačelnika grada Čakovca Mario Medved koji je sa ponosom istaknuo da se u VZ grada Čakovca, ali i diljem županije odlično radi sa mladim vatrogascima na što i ima pravo jer mladi su ti u koje se najviše ulaže i pokazuju odličnu spretnost, ali i zainteresiranost. A jednog dana će baš oni postati operativni članovi u svojim matičnim društvima i tako sigurnost naselja, ali i grada čuvati od mogućih požara ili nepogoda.

Pokrovitelj Memorijala su bili kum Franjo Carović i Biserka Bezek, sin i kći pokojnih Carovića i Oreškog po kojima je i nazvan ovaj Memorijal. Njih je prigodnim riječima pozdravio predsjednik DVD-a Šandorovec Dejan Tomašić.

Sve ekipe su bile nagrađene medaljama, a prvoplasirane i peharima. U kategoriji mladež muški prvo mjesto zauzela ekipa DVD-a Gardinovec, odmah do njih DVD Krištanovec, dok je na trećem mjestu bila ekipa DVD-a Sveta Marija.

U kategoriji mladež žene prve su bile domaće cure DVD-a Šandorovec, druga je bila ekipa DVD-a Kuršanec, a treće DVD Donji Mihaljevec.

Iznimno neizvjesno je bilo u kategoriji podmlatka muški gdje je prvih pet ekipa razlika bila manja od jednog boda, odnosno sekunde. Prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Pribislavec, dok je za njima na drugom mjesto bila ekipa domaćina DVD-a Šandorovec. Na treće mjesto se smjestila ekipa DVD-a Totovec.

U kategoriji podmlatka žene nastupila je samo jedna ekipa i to iz DVD-a Donji Mihaljevec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije