NA NJIMA VATROGASTVO OSTAJE

DVD KRIŠTANOVEC Mladi Gromovi iz Krištanovca sa sedam ekipa najbrojniji na natjecanju

Najmlađi vatrogasci DVD-a Krištanovec sudjelovali su na 21. Igrama vatrogasne mladeži u Žiškovcu. Sa sedam natjecateljskih ekipa, između njih 53, bili su najbrojniji

DVD Krištanovec, kojim uspješno ‘kormilari’ predsjednik Srećko Mrazović, je sa svojim najmlađim vatrogascima bio sudionik 21. Igri vatrogasne mladeži, a u čemu su najrevniji. Ove godine se ponose brojnošću natjecateljskih ekipa i s dva osvojena prva mjesta. Prvi su bili vatrogasni pomladak žena 1 i muška mladež 1.

Peta mjesta su osvojile natjecateljke iz pomlatka žena 2  mladež žena i mladež muški 2. Šeste su bile najmlađe vatrogaskinje iz pomlatka, dok je pomladak muških 2 zauzeo 10. mjesto.

Treba naglasiti da su ukupno sudjelovale 53 ekipe i da su članovi DVD-a Krištanovec bili najbrojnije društvo sa sedam natjecateljskih ekipa. Njihovi su voditelji bili Damir Mrazović, Mario Kodba, Mladen Novak, Andreas Novak i Mirjan Vaser.

– Hvala roditeljima na podršci i pripremi roštilja, voditeljima na pripremi ekipa i hvala pomlatku i mladeži na trudu i uspjehu! – poručuju iz DVD-a i ističu: – Bravo Gromovi! Naime, sve natjecateljske ekipe Društva nose ovo zvučno ime.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije