ŽENE ZA POVIJEST

ZA VATROGASNU POVJESNICU Žene DVD-a Krištanovec u kategoriji ‘A’ nastupile nakon 31 godinu

Ponos na svoje 'Gromice' iskazao je Srećko Mrazović, predsjednik DVD Krištanovec.

Članice DVD-a Krištanovec su u subotu, 29. lipnja okrenule novu stranicu u natjecateljskom dijelu. U kategoriji ‘A’ bile su sudionice vatrogasnog natjecanja Vatrogasne zajednice Grada Čakovca u Kuršancu.

Doduše, od pet natjecateljskih ekipa bile su pete, no to ih nimalo ne sputava jer taj će plasman nastojati poboljšati već ove subote kada će u Sivici biti na županijskom natjecanju, plasman koji su tamo izborile po uspješnom vremenu. Osvojile su 341,02 boda, dok su prvakinje na svoj bodovni konto upisale 378,47 bodova.

Zbog čega ih spominjemo? Njihov predsjednik Srećko Mrazović je s ponosom rekao kako je prošla 31 godina od kada njihovo društvo u toj kategoriji nije imalo natjecateljsku ekipu. Tada je njihova ekipa u toj kategoriji bila prva u sklopu ondašnje Općine Čakovec, a natjecanje je održano u Donjem Hrašćanu.

Svi natjecatelji DVD se inače natječu pod imenom ‘Gromovi’ pa su tako ‘Gromice’: Danijela Kodba, Lidija Slokan, Andreja Vincetić, Monika Pintarić, Tamara Pintarić, Jasmina Novak, Dubravka Lisjak, Natalija Novak i Mateja Zadravec ušle u vatrogasnu povjesnicu Krištanovca.

DVD Krištanovec je osnovan 1925. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije