LJETNI PROGRAM

RIVERSIDE FESTIVAL Najveći party donjeg Međimurja ove subote u Prelogu

Ove godine popularni Jasmin Barbir svira na otvorenju, a nakon njega slijede Kay Zrill, Pintha Indahouse i mladi, ali već renomirani Johnny Costa.

Ove godine održati će se 3. po redu Riverside Festival 2019. na vanjskim prostorijama Rekreacijskog centra DG Sport Prelog & Hotela Panorama. Party je zakazan za 6. srpnja od 21 sat uz predstavljanje novootvorene terase.

Festival već treću godinu zaredom pruža najveći glazbeni zabavni sadržaj u samome srcu ljeta u donjem Međimurju. U protekle dvije godine mnogi eminentni internacionalni DJ-evi puštali su glazbu na ovome partyju pored rijeke Drave, od Geo Da Silve, Paul Jr. do domaćih snaga.

Ove godine popularni Jasmin Barbir svira na otvorenju, a nakon njega slijede Kay Zrill, Pintha Indahouse i mladi, ali već renomirani Johnny Costa. Terasa će biti opremljena velikim stageom, odličnom rasvjetom i popratnim sadržavajima od kojih se ističe Mr. Roboto koji će zasvijetliti nakon ponoći. 

Prije samog početka odigrati će se polufinalne i finalne utakmice odbojkaškog turnira koji će započeti dan ranije, a prijaviti se možete na broj telefona 098 706 0173.

Prošle godina partijalo se nakon povijesne utakmice Hrvatska – Engleska u polufinalu svjetskoga prvenstva, a i ove godine očekuje se isto dobra zabava s preko 500 mladih partyjanera.

Važno je napomenuti da je ulaz besplatan, pa tko voli, nek izvoli na veliki Riverside party ove subote u Rekreacijskom centru DG Sporta – Prelog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije