EVO TKO SU BILI NAJBOLJI

FOTO Izlučno natjecanje VZ grada Čakovca za ogled najboljih međimurskih vatrogasca

Prema godišnjem programu rada VZG Čakovca je organizirala natjecanje članica i članova na nivou ove Vatrogasne zajednice. Natjecanje je održano 29. lipnja na nogometnom igralištu u Kuršancu.

DVD Kurašnec i tamošnji MO su bili uzorni domaćini izlučnog natjecanja vatrogasca koji čine Vatrogasnu zajednicu Grada Čakovca.

>> Vatrogasno natjecanje u Kuršancu

Natjecanje je okupilo 32 natjecateljske ekipe u kategorijama muški ‘A’, muški ‘B’, žene ‘A’ i žene ‘B’, a tu su bili i natjecatelji JVP Čakovec u zasebnoj konkurenciji, a bilo je to ukupno 320 natjecatelja i desetak vatrogasnih sudaca.

U natjecanju, koje je trajalo od 14 do 19 sati, postignuti su zavidni rezultati, odnosno zavidno natjecateljko znanje. Na tome su im na proglašenju najboljih čestitali Mario Medved, predsjednik VZG Čakovca, Nikola Besedić, tajnik u Zajednici, a ujedno i glavni sudac natjecanja, Siniša Kregar, predsjednik DVD-a Kuršanec i Jurica Horvat, predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca, koji opetovano na takvim i sličnim okupljanjima ističe ponos na vatrogasce Zajednice. Okupljenim vatrogascima je zapovijedi izdavao Robert Meglić, zapovjednik VZ Grada Čakovca.

Spomenuti su bili ti koji su najboljima podijelili pehare za osvojena tri prva mjesta koja ih vode na županijski ogled koji će iduće subote biti u Sivici. Predsjednik Medved je tom prigodom istaknuo kako će ovogodišnje županijsko natjecanje biti izlučno za državno koje će iduće godine u rujnu biti održano u Varaždinu. Okupljeni vatrogasci su dolazak u Kuršanec iskoristili za zajedničku veselicu.

Rezultati:
Žene ‘A’ (pet ekipa) – 1. DVD Čakvec-Buzovec-Putjanje, 2. DVD Šandorovec, 3.DVD Žiškovec.
Žene ‘B’8 (tri ekipe) – 1. DVD Gornji Vidovec, 2. DVD Kuršanec i 3. DVD Ivanovec. 
Muški ‘A’ (dvanaest  ekipa) – 1. DVD Savska Ves 1, 2. DVD Štefanec i 3. DVD Putakovec-Buzovec-Putjane
Muški ‘B’ (11 ekipa) – 1. DVD Mačkovec, 2. DVD Čakovec i 3. Savska Ves.
Na županijsko natjecanje će i JVP Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije