BOGAT PROGRAM

VIKEND U GORNJEM MEĐIMURJU Koncerte će održati grupa Vigor i Jole, a očekuje vas i bogata gastronomska ponuda

U Murskom Srdišću uz šetnicu na rijeci Muri vas večeras očekuje koncert Grupe Vigor i predgrupe Tamburaškog sastava Žice.

Vikend koji je za mnoge započeo već danas i završava u nedjelju, kada su u pitanju kultura, zabava, vjera, šport i gastronomija je vrlo bogat. Tako je večeras u Murskom Srdišću uz šetnicu na rijeci Muri koncert Grupe Vigor i predgrupe Tamburaškog sastava Žice.

Koncert se održava pod šatorom pa kiša ništa ne može, a započinje u 21 sat. U subotu i nedjelju veliki je broj događanja na priredbi ‘Ljeto uz Muru’ u Gradu Mursko Sedišće.

U subotu je puno događanja, a započinju od 16 sati pa sve do kasno u noć koja će završiti koncertom Joleta i Fortuna benda koji započinje u 21 sat. Nedjelja je za Mursku alku od 18,30 sati te za koncert Klape Mirakul od 20 sati.

Nakon fanscinantnog ‘Solsticija’ na Mađerkinom bregu, nastavljaju se danju i noću romantične, pragmatične, idilične i čestitčne Štrigovske noći 2019. i to u nedjelju 30. lipnja u Zmajevom vrtu obitelji Valkaj u Železnoj Gori.

Na koncertu koji započinje u 18.30 sati nastupa sopranistica Evelin Novak prvakinja Berlinske opere, a rođena u Gornjem Mihaljevcu. Gosti na koncertu su baraton Bernhard Hansky, Zagrebački solisti i Dora Dučakijević.

Ulaz na ovaj koncert se ne naplaćuje. Bude li kiše, koncert seli u Školsku-športsku dvoranu u Štrigovi. Isto tako u nedjelju 30. lipnja u 18 sati u Župnoj crkvi u Svetom Martinu na Muri započinje svečanost povodom 20 godina svećeništva prečasnog Ivana Hercega, domaćeg župnika i dekana Štrigovskog dekanata.

U sklopu Dana lipe u ovim danima mjestu susreta negdašnjih dragih prijatelja u Gornjem Mihaljevcu isto tako u nedjelju 9 sati započinje potrošački hod ‘Stazom vina i meda’, prema naselju Vukanovec gdje će oko 13 sati biti svečanost otvorenja ‘Međimurskog info centra potršača’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije