LOVAČKI DIO

DANI OPĆINE Održan 5. Kup općine Mala Subotica: U ekipnom dijelu natjecanja najbolja je bila ekipa ‘Fazan 2’ iz Draškovca

Pobjednička ekipa je osvojila pehar i prijelazni pehar natjecanja.

Jedna od prvih aktivnosti u sklopu obilježavanja Dana općine Mala Subotica bilo je u lovnom streljaštvu 5. Kup općine Mala Subotica u disciplini ‘trap’. Održano je na Dan državnosti na civilnom strelištu u Palovcu, a organiziralo ga je LD Prepelica iz Male Subotice.

Natjecatelje iz 12 ekipa pozdravio je Franjo Bukal, predsjednik LD organizatora, a natjecanje je otvorio načelnik Općine Mala Subotica Valentino Škvorc.

Natjecanje se je odvijalo u dvije serije na 15 letećih meta. Šest prvo plasiranih strijelaca ušlo je u finalnu seriju u pojedinačnoj konkurenciji. Zbrojivši rezultate, dobiveni su pobjednici u ekipnom i pojedinačnom dijelu. 

U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Islami Dašmir iz Čakovca, natjecatelj ekipe Draškovec 2. drugi je bio Darko Matjačić, a treće mjesto pripalo je Deanu Horvatu.

U ekipnom dijelu natjecanja, s pogođene 82 mete, najbolja je bila ekipa Fazan 2 iz Draškovca nastupivši u sastavu: Vlado Slaviček, Islami Dašmir i Stjepan Leskovar, drugo mjesto pripalo je mješovitoj ekipi triju županija: Robert Kolarić, Vlado Šimenc i Miroslav Lacković s pogođenih 77 meta.

Treće mjesto osvojili su natjecatelji LD Fazan 1 iz Draškovca s pogođenih 76 meta, a to su ostvarili: Darko Matjačić, Ivan Balent i Zdravko Varga.

Pobjednička ekipa je osvojila pehar i prijelazni pehar natjecanja. Kao i ranijih godina LD Prepelica dobilo je pohvale svih okupljenih za vrsnu organizaciju natjecanja i super okrjepu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije