počasni konzul RH u Mađarskoj

ČESTITKE DRŽAVI I OPĆINI GORIČAN Doktor Atila Kos iz Goričana uputio čestitke povodom Dana državnosti

S govornice je uputio riječi čestitke Goričancima za sve ono što su u minule dvije godine učinili. Posebno je ponosan da je to učinjeno kada je na čelu Općine Mario Moharić, njegov osobni kolega i prijatelj

Inauguracijska svečanost za počasnog konzula Republike Hrvatske u Mađarskoj održana je u Nagykanizsi u 20. lipnja 2018. godine, uoči Dana državnosti Republike Hrvatske i 5. godišnjice članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji. Vjerodajnice je dr. Atili Kosu uručio veleposlanik Republike Hrvatske u Republici Mađarskoj dr. sc. Mladen Andrlić, u nazočnosti generalne konzulice Vesne Haluge. Bilo je to lani…

Ove godine je on bio gost svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Goričan, a povodom obilježavanja Dana Općine. S govornice je uputio riječi čestitke Goričancima za sve ono što su u minule dvije godine učinili. Posebno je ponosan, a što je otkrio javno, da je to učinjeno kada je na čelu Općine Mario Moharić, njegov osobni kolega i prijatelj.

Otkrio nam je kako su obojica po struci veterinari, da su zajedno studirali u Zagrebu. Doktor Kos iskoristio je govornicu da svim žiteljima RH uputi čestitke povodom Dana državnosti.

Sat poslije toga razgovarali smo privatno s njim i načelnikom Moharićem. Doznali smo puno toga o njemu, a što je vrijedno pročitati. Dogovorili smo skori intervju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije