DRUŽENJE UZ REKREACIJU

FOTO Sedamdesetak ljudi na igrama ‘Zajedno smo jači’ u organizaciji UDVDR Mala Subotica

Članovi Udruge sportske rekreacije 'Sport za sve' Mala Subotica bili su zaduženi za tijek sportskih igara, a evo tko su bili najbolji

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Općine Mala Subotica s pridruženim članovima i njihovim obiteljima u četvrtak, 20. lipnja na prostoru Ekološke udruge Vrba Jurčevec organizirala je četvrte po redu igre pod nazivom ‘Zajedno smo jači’. Na Vrbi se okupilo mnoštvo članova s njihovim obiteljima.

– Tradicionalno organiziramo ovo druženje naših članova s njihovim obiteljima, tako nas se ove godine okupilo 70-ak. Članovi Udruge sportske rekreacije ‘Sport za sve’ Mala Subotica bili su zaduženi za tijek sportskih igara, a mi smo se pobrinuli za hranu i piće. Vrijeme nam je išlo na ruku pa je druženje potrajalo cijeli dan – rekao nam je Josip Halić, predsjednik ovog ogranka UDVDR-a.

Zlatka HorvataZebija, Zlatka ZadravcaBajta i predsjednika Josipa Halića zatekli smo kod pripreme hrane.

– Kako je druženje započelo od jutra, dva puta smo tokom dana pripremali hranu za sve sudionike. Ivan PuklekPajo donirao je janjac kod čije obrade je pomogao Pero Janković, a ispekli su ga kuhari u Kavani Kocka. Izuzev janjca s ražnja, pripremali su se bograč i roštilj. Hvala kod pomoći u kuhinji Marijanu Cerovcu te Ivanu Fabijaniću na donaciji krumpira, kao i Vrbi Jurčevec na besplatnom korištenju prostora – rekli su nam.

Članovi USR Sport za sve Mala Subotica za sve sudionike ovog druženja pripremili su natjecanje u pet rekreativnih disciplina, a ovim putem donosimo i rezultate.
Gađanje praćkom: 1. Antun Škvorc, 2. Zvonimir Vrtarić, 3. Hrvoje Halić.
Gađanje čunjeva: 1. Silvija Držanić, 2. Zvonko Kocijan, 3. Mladen Horvat.
Golf: 1. Željko Glad, 2. Senad Herman, 3. Franjo Mikloška.
Nabacivanje kolutova: 1. Dejan Držanić, 2. Tomislav Vrtarić, 3. Marija Šegović.
Bacanje potkove: 1. Željko Glad, 2. Miroslav Štampar, 3. Ivan Pleh.

Sportske igre ne bi mogle uspješno završiti da nije bilo i sudaca USR Sport za Sve, a to su bili Rozalija Mihalic, Ljubica Kocijan, Marija Krčmar, Slavica Perenc, Darinka Smrtić, Marija Šegović, Ljiljana Šipuš, Zvonko Kocijan, Antun Perenc i Valentin Šipuš

Najbolji su osvojili medalje koje je osigurao UDVDR Općine Mala Subotica. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije