BUDUĆA PSIHOLOGINJA

MISS MEĐIMURJA Predstavljamo Esmeraldu Slaviček: ‘Moja svrha i poziv je pomagati ljudima’

Osim što voli modu, velika strast su joj ples i crtanje, a k tome još pjeva u zboru i volontira. Aktivno govori engleski i njemački, a pasivno i talijanski jezik

Devet ljepotica natjecalo se u nedjelju, 2. lipnja za ovogodišnju titulu Miss Međimurja 2019., no po izboru žirija zaslužila ju je Esmeralda Slaviček, 21-godišnja djevojka iz Preloga koja će na izboru za Miss Hrvatske, 31. kolovoza u Malom Lošinju, predstavljati Međimursku županiju.

Mlada Esmeralda, inače studentica treće godine psihologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu, otkrila nam je svoje interese, tendencije, želje i ciljeve. Osim što voli modu, velika strast su joj ples i crtanje, dok u slobodno vrijeme pjeva u zboru na Sveučilištu te volontira. Aktivno govori engleski i njemački, a pasivno i talijanski jezik.

– Trenutno mi je najvažnije da završim fakultet i da na izboru za Miss Hrvatske dam sve od sebe, rekla je. U životu se planiram prvenstveno baviti psihologijom, odnosno pomagati ljudima jer je to moja svrha i moj poziv, ali naravno dodatno uključiti i svoje ostale interese poput glazbe i mode. Presretna sam što sam pobijedila i još sam pod dojmom od svega, dodaje.

Sve se čini kao san, a osjećaj je neopisiv i nestvaran

Uz drugu pratilju Martu Gluhak iz Čakovca i prvu pratilju Anastaziju Banek iz Rasinje, Esmeralda je ponosno i s velikim osmijehom primila najvišu titulu izbora za Miss Međimurja.

– Titula Miss Međimurja meni predstavlja korak naprijed, pobjedu nad samim sobom. Smogla sam hrabrosti prijaviti se, pokazati sve što znam i što sam se suočila s ovim izazovom, tremom i svime što dolazi uz to. Također, predstavlja mi i veliku odgovornost da što bolje predstavim Međimurje, da budem što bolji uzor djeci i mladima, kazala je aktualna Miss Međimurja.

Dojmovi su još tu, a prisjeća se i kako ju je najjačom i najhrabrijom činilo to što je svoju obitelj, ali i prijatelje te poznanike, učinila ponosnima. 

– To je bilo i jedino što me vodilo tijekom natjecanja. Nikad nisam mislila da ću se prijaviti, ali evo, iznenadila sam samu sebe, ali i svoju obitelj koja se mojoj prijavi također nije nadala – kaže.

Njezin sljedeći cilj je dati sve od sebe na daljnjem natjecanju i predstaviti svoju županiju u najboljem svjetlu.

– Dat ću sve od sebe kako bih predstavila svoje drago Međimurje i pokazala kakve sve ljepote naš mali kraj skriva. Želim poručiti svima neka ne odustaju od svojih snova jer nikad nije kasno ni za što, a svatko je poseban na svoj način i ima svoj put koji mora slijediti! – završila je Esmeralda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije