PRIMIO NAGRADU 'DIJANA KLARIĆ'

FANTASTIČAN USPJEH ‘Nagovor na odvažnost’ Siniše Goluba proglašen najboljim putopisom!

Putopis Siniše Goluba proglašen je najboljim na natječaju Hrvatskog kluba putnika

Hrvatski klub putnika i ove godine je raspisao natječaj za dodjelu nagrade ‘Dijana Klarić’.  Pokrenuta je u znak sjećanja na mladu šibensku putnicu i fotografkinju (12.12.1986. – 28.03.2013.) čiji su cjelokupni život i rad bili vezani uz putovanja, umjetnost i radost življenja.

Kako bi njena ljubav prema životu i putovanju nastavila inspirirati i druge, Hrvatski klub putnika i obitelj Dijane Klarić odlučili su pokrenuti istoimenu nagradu. Ona se dodjeljuje u pet kategorija – najbolji putopis, najbolja putopisna fotografija, najbolji putopisni film, najbolji projekt te putnik godine.

Među finalistima u spomenutih pet kategorija našlo se i dvoje Međimuraca. U konkurenciji za najbolji putopis je onaj Siniše Goluba naziva ‘Nagovor na odvažnost’, dok je ‘Put oko svijeta za 30 dana’ Ive Mihalic Krčmar bio u konkurenciji za najbolji putopisni film.

Dodjela nagrada održana je na Croatian Travel Festivalu u Šibeniku u petak, 24. svibnja, a iz Šibenika je stigla i fantastična vijest – putopis ‘Nagovor na odvažnost’ proglašen je najboljim te je Siniša Golub primio nagradu ‘Dijana Klarić’. Pogledajte i video snimku proglašenja, a proglašenje najboljeg putopisa pogledajte od 11:56.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije