MAJKE SU TO ZASLUŽILE

PRIREDBA UZ MAJČIN DAN Izvođači bogatim programom zabavili publiku u Strahonincu

Svaka je majka dobila jedan cvijet za majčin dan u znak zahvale što ovaj svijet čine posebnim mjestom

U Strahonincu je u nedjelju, 12. svibnja održana priredba povodom Majčinog dana. Velik broj mještana popunio je općinsku dvoranu u Strahonincu.

Bogatim programom u trajanju od sat vremena, izvođači su zabavili publiku koja ih je došla podržati. Zbor je otvorio priredbu s nekoliko prekrasnih pjesama. Zatim su nastupila djeca iz DV Suncokret, grupa Loptice, koja su rastopila srca svih ponosnih mama iz publike. Dok su njihovi kolege iz vrtića, predškolci Pčelice nastupili na jutarnjoj misi istog dana.

Nakon Loptica, slijedila je OŠ Strahoninec čiji su učenici pod vodstvom učitelja Maria Kanižaja pjevali i svirali frule.

Svoju autorsku pjesmu, “Srce moje majke”, predstavila je i recitirala Darinka Srnec, članica Pjevačkog zbora Strahoninec. Članica KUD-a, Marija KozjakIrma, svojim šaljivim tekstom, “Istina o debelim i mršavim ženama”, nasmijala je mnoge posjetitelje. Predstavi je pridonijela i OŠ Kuršanec koja je pripremila modnu reviju na temu što obući na kišni dan, za izlazak i ribolov.

Nastupi su bili ispraćeni zadovoljnim pljeskom publike koja je podržala priredbu. Svaka je majka dobila jedan cvijet za majčin dan u znak zahvale što ovaj svijet čine posebnim mjestom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije