NAJMJERODAVNIJA DA PROGOVORI

NJEZINI SU DANI Alenka Novak iz Pribislavca je majka, humanitarka, medicinska sestra u mirovini…

Majka je za rane vidati. Medicinska sestra je u mirovini. Reći će kako su danas njezini dani, dani uz koje i ona ima poruke

Ona je Alenka Novak iz Pribislavca, velika žena, majka za rane vidati, humanitarka, dobitnica Nagrade Međimurske županije za životno djelo za 2016. godinu.

Na svome Facebook profilu danas je napisala: -Sretan Dan sestrinstva! Biti medicinska sestra je najljepše, najhumanije, u isto vrijeme teško, ne cijeni se naš rad, ni obrazovanje. Ipak, ponosne smo i ne odustajemo od posla kojeg volimo. Ujedno drage mame, sretan vam Majčin dan! – napisala je Alenka. U prilog tome podastrla nam je stihove Zlate Kolarić-Kišur.

– K’o čelik je čvrsta kad se za nas bori, a sitna ko zrno kad se o njoj zbori. K’o dašak je nježna kad rukom nas gladi, a kamen kremenac kad cio dan radi.

– Najboljoj mami na svijetu, najdražoj prijateljici koja je uvijek tu i koja te nikada neće iznevjeriti. Velikoj humanitarki i ženi velikog i toplog srca, sretan Majčin dan! Volim te puno, mama – dodala je kći Miroslava.

Miroslava i Hrvoje, budite ponosni na majku, na stihove koji se odnose na nju. GDCK Čakovec, čuvajte gospođu Alenku kao oko u glavi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije