ZAVRŠILO PRIKUPLJANJE POTPISA

MEĐIMURJE JE ZA REFERENDUM Za inicijativu ’67 je previše’ skupljeno 22.336 potpisa!

Sindikati su objavili kako je prikupljeno više od 600 tisuća potpisa, 22.336 njih skupljeno je u Međimurju

Prema prvim neslužbenim informacijama, u Međimurju je prikupljeno 22.336 potpisa potpore sindikalnoj inicijativi “67 je previše”! U subotu, 11. svibnja nešto poslije 21 sat zatvoren je i posljednji štand na području Međimurske županije, onaj u Čakovcu na Trgu Republike, za prikupljanje potpisa za referendum “67 je previše”, čime je završena uspješna akcija prikupljanja potpisa potpore građanskoj inicijativi “67 je previše”.

– Od srca zahvaljujemo svim Međimurkama i Međimurcima na iskazanoj solidarnosti i svesrdnoj podršci koju su pružali našoj inicijativi tijekom prikupljanja potpisa. Upravo na tragu 22.336 prikupljenih potpisa podrške, više je nego jasno da je Međimurje za referendum, ističu u Koordinacijskom odboru “Inicijative “67 je previše” za Međimursku županiju.

Nadalje napominju, kako 22.336 prikupljenih potpisa građana ustvari predstavlja potporu skoro 25% građana Međimurja s pravom glasovanja, ili drugim riječima: svaki četvrti žitelj Međimurske županije je za referendum. Neposredno prije subotnjeg završetka prikupljanja potpisa, na štandu u Čakovcu, na Trgu Republike ispred Doma sindikata, okupio se dio volontera i aktivista građanske inicijative “67 je previše” s područja Međimurske županije te su zajedničkom fotografijom ovjekovječili “svečani završetak” prikupljanja potpisa u Međimurju, uz prigodnu zahvalu otisnutu na plakatu: – Hvala vam drage Međimurke i Međimurci’.

Članovi Koordinacijskog odbora inicijative “67 je previše” za Međimursku županiju i ovom prilikom zahvaljuju svim volonterima i aktivistima koji su svojim nesebičnim radom i aktivnostima doprinijeli ostvarenju zajedničkog nam cilja.

– Naravno, zahvalu upućujemo i svim medijima u Međimurju, koji su svojim objavama vijesti o događanjima u organizaciji inicijative “67 je previše” pokucali na vrata svakog doma i informacije učinili dostupnima svima nama. Hvala vam! – poručuju iz Koordinacijskog odbora inicijative “67 je previše” za Međimursku županiju.

Sindikati su nakon ponoći na konferenciji za medije u Zagrebu objavili kako su skupili dovoljno potpisa – više od 600.000 potpisa – za referendum protiv mirovinske reforme inicijative 67 je previše.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije