PJEVALI ZA 'palčiće'

FOTO Održan festival ‘Djeca Mačkovca pjevaju’, najbolje Marta Novak i Vita Bajsić

Sav prikupljeni prilog u iznosu od 2743 kn bio je namijenjen Klubu roditelja nedonoščadi 'Palčić'

Udruga mladih Mačkovec, u suradnji s Proaktivcima, organizirala je šesti po redu festival ‘Djeca Mačkovca pjevaju’.

Festival se, kao i svake godine, održao na Uskrsni ponedjeljak, 22. travnja u prostorijama Društvenoga doma Mačkovec. Sav prikupljeni prilog u iznosu od 2743 kn bio je namijenjen Klubu roditelja nedonoščadi “Palčić” kojeg je zastupala Željka Vučko, predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi “Palčić”. 

Dvadesetak mališana ove se godine prijavilo te ponosno izašlo pred publiku. Svjesni da svojim nastupom čine dobro djelo za one najslabije, natjecanje se održalo u kategoriji prvih i drugih razreda, te u kategoriji trećih i četvrtih razreda.

Svi oni su se hrabro borili da oduševe žiri, kojeg su činile: Anja Kovačević, Marija Jelenić, Stella Cimerman, te mlada Mačkovčanka Kristina Kelkedi, koja je oduševila gledatelje pjevajući pjesmu Vuprem oči uz pratnju tamburaša.

Pred žirijem nije bila laka odluka, stoga su svi natjecatelji dobili priznanja i nagrade, a prvo mjesto zauzela je u kategoriji prvih i drugih razreda Marta Novak za izvođenje skladbe “Ja sam za ples”. Drugo mjesto pripalo je Franki Šalja sa skladbom “Mlin”, dok je na trećem mjestu bila Tena Kiš sa skladbom “Jesenska pjesma”.

U kategoriji trećih i četvrtih razreda najbolja je bila Vita Bajsić sa skladbom “Kod nas brod plovi”. Drugo mjesto osvojila je Tena Mikulaj koja je odpjevala pjesmu “Šaputanje”, a treće mjesto zauzela je Mia Šalja s pjesmom “Baš, baš”.

Udruga mladih Mačkovec poziva sve da ih i dalje pratite u brojnim aktivnostima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije