KONOBARSKE ZGODE I NEZGODE

3 U 1 DOGAĐAJ Dođite 3. svibnja u dvoranu Scheier u Čakovcu na predstavljanje knjige ‘Konobar s olovkom’ Taradi Gorkića

Predstavljanje počinje u 18 sati, a bit će popraćeno malom izložbom karikatura i ilustracija iz knjige Ivane Kiščinal, a sve začinjeno rapom Luke Prgića Prge i beatboxingom Waltera Reketi zvanog WalTREX.

U petak, 3. svibnja, će se u dvorani Scheier u Čakovcu održati predstavljanje knjige ‘Konobar s olovkom’ Taradi Gorkića.

Predstavljanje počinje u 18 sati, a bit će popraćeno malom izložbom karikatura i ilustracija iz knjige Ivane Kiščinal, a sve začinjeno rapom Luke Prgića Prge i beatboxingom Waltera Reketi zvanog WalTREX.

Knjiga Konobar s olovkom sastoji se od dva dijela.

Prvi dio, Gorkić je govorio!, sadrži šaljive, tzv ‘mudre’ izreke u nekoliko različitih područja:

– Konobarski biseri

– (Ne)Kultura

– Muško-ženski i obiteljski odnosi

– Životne mudrosti

– Političke gadosti

U ime obitelji zabranjuje se:

– Samokritični ispadi

– Porcijunkulovo, ravnozemljaši, Božić i Nova godina.

Te misli popraćene su sa 75 ilustracija/karikatura mlade, još neafirmirane (barem do ove knjige) ilustratorice Ivane Kiščinal koja je odlično pogodila srž misli i izreka.

Drugi dio knjige, Ah, to ugostiteljstvo! je zbirka blogerskih radova vezana uz ugostiteljstvo, turizam i zanimanje konobar, skup šaljivih priča iz konobarskog života, neki s dvosmislenim nazivom (tko zna, možda i sadržajem) poput:

– Da bi bila dobra, moraš ga gurnuti do kraja!

– Kako ga dobro umočiti

– Sjećanje na Valentinovo: namaži me nježno

– Konobari bi htjeli da im je veći itd.

Prga će izvesti 5 svojih pjesama, dvije uz beatboxing WalTREXa. Povodom predstavljanja knjige jedna pjesma doživjet će svoju i praizvedbu i premijeru!

– Te večeri bit će izvučeni neki dobitnici, bit će i zloupotrebe položaja, a proglasit će se i jedan ambasador, no detalje možete saznati samo dolaskom na predstavljanje knjige: – stoji u najavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije