PONOS KOTORIBE

PUTUJU NA EP U FRANCUSKU Mažoretkinje Kotoribe brončanog statusa na državnom natjecanju!

Veliki uspjeh ostvarile su Mažoretkinje Kotoribe - putuju na Europsko prvenstvo u Francuskoj koje je na rasporedu od 29. kolovoza do 1. rujna

Protekli vikend je u Jastrebarskom održano 23. Državno prvenstvo mažoretkinja, s kojeg stižu odlične vijesti. Naime, Mažoretkinje Kotoribe na prvenstvu su osvojile status brončanih mažoretkinja i time se plasirale na Europsko prvenstvo u Francuskoj!

Ovo je veliko priznanje za rad udruge koja je već godinama ponos Kotoribe, ali i dokaz da mažoretkinje iz malih sredina mogu ostvariti velike uspjehe.

– Doživljaje pokušavamo lagano slegnuti, no ovo je ostvarenje jednog od naših većih ciljeva i preponosne smo na to. Zahvaljujemo svima na velikoj podršci i potpori! Vjerujemo da je i cijelo naše mjesto ponosno na nas – kažu seniorke Mažoretkinja Kotoribe.

Pitali smo ih i kakvi su im daljnji planovi, na što su nam odgovorile kako će se posvetiti pripremama za veliko natjecanje u Francuskoj, ali da najprije, uz ostale nastupe, slijedi 14. Mažoret show koji pripremaju 12. svibnja.

Europsko prvenstvo u Francuskoj na rasporedu je od 29. kolovoza do 1. rujna, tako da je ispred njih dosta vremena za uvježbavanje nastupa, no ne sumnjamo da će tamo u najboljem svjetlu predstavljati svoju Kotoribu i Međimurje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije