REZULTATI ANKETE

PITALI SMO VAS Gotovo polovica Međimuraca nije dobila uskrsnicu ove godine!

Unatoč povećanju neoporezivog dijela za nagrade s 2500 na 7500 kuna, uskrsnice mnogi ni ove godine nisu dobili

Prema anketi koju je među tvrtkama proveo Večernji list, Hrvatske šume svojim su zaposlenicima uoči ovogodišnjeg Uskrsa isplatile najviše – 1250 kuna u novcu i 300 kuna na poklon kartici kao dar u naravi.

Nažalost, većina hrvatskih poslodavaca, unatoč povećanju neoporezivog dijela za nagrade s 2500 na 7500 kuna krajem lanjske godine, i dalje ne isplaćuje uskrsnicu, što se poklapa i s anketom portala MojPosao po kojoj je svega trećina ili 33% zaposlenih očekivala uskrsnicu, bilo u novcu, bonu ili šunki.

Jeste li zadovoljni ovogodišnjom uskrsnicom?

  • Nisam dobio uskrsnicu (49%, 269 Odgovora)
  • Moglo je i bolje (29%, 158 Odgovora)
  • Zadovoljan sam (24%, 132 Odgovora)
  • Nisam zaposlen (5%, 25 Odgovora)

Ukupno: 552

Loading ... Loading ...

Mi smo odlučili provjeriti koliko je Međimuraca dobilo uskrsnicu ove godine te kako su njima zadovoljni. U našoj anketi sudjelovalo je 584 čitatelja i čini se da gotovo polovica njih, nažalost, nije dobila uskrsnicu. Točnije, 46 posto naših čitatelja odgovorilo je da nije dobilo uskrsnicu.

27 posto čitatelja dobilo je uskrsnicu, no smatraju da je mogla biti i veća, a 23 posto odgovorilo je da su zadovoljni svojom uskrsnicom. Tek 4 posto ispitanika je nezaposleno pa nije ni moglo očekivati uskrsnicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije