Hrvatski kajkavski kolendar

MATICA HRVATSKA ČAKOVEC Poziv suradnicima na Hrvatskom kajkavskom kolendaru 2020.

Predsjednik profesor Ivan Pranjić i tajnik Tomo Blažeka kažu kako unatoč mnogim poteškoćama izlazak HKK 2020. nije pod znakom pitanja

Upravo od ovog trenutka u sjedištu Ogranka Matice hrvatske u Čakovcu u Parku Rudolfa Kropeka na broju 2, započinje zaprimanje članaka, zapisa i napisa za objavu u Hrvatskom kajkavskom kolendaru 2020., odnosno čelnici i urednici-uređivači upućuju poziv svim dosadašnjim i novim suradnicima da počinju donositi ili slati ono što su napisali i nakanili za objavu u ovom jedinstveno zborniku kajkavske kulture i svjesnosti.

Predsjednik profesor Ivan Pranjić i tajnik Tomo Blažeka kažu kako unatoč mnogim poteškoćama izlazak, odnosno pojavljivanje HKK 2020. nije pod znakom pitanja (zbog gašenja dugogodišnje tiskare Zrinski) jer pronađena je nova tiskara te je potrebno blagovremeno sve u Matici u Čakovcu posložiti.

Stoga i zato, suradnici, krenimo sada kako bi svi materijali u sjedište ogranka Matice hrvatske Čakovec pristigli najkasnije do 1. kolovoza 2019., a tekstovi, fotografije i ilustracije trebaju se elektronskom poštom poslati na email adresu: matica.cakovec@gmail.com i ne smiju do sad biti objavljeni!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije