EKOLOGIJA

ZA LJEPŠI OKOLIŠ Učenici Osnovne škole Petar Zrinski Šenkovec proveli akciju čišćenja pod nazivom ‘Puni vreću za radost veću’

Učenici su poslije nastave očistili 4 hrpe smeća, a nakon toga su kontaktirali Čakom i dogovorili mjesto na koje su odložili vreće sa smećem.

Učenici osmog razreda Osnovne škole Petar Zrinski Šenkovec proveli su akciju čišćenja pod nazivom ‘Puni vreću za radost veću’.

– Iako smo imali kratko vrijeme za organizaciju, već idući dan biciklima smo obišli šumu u Mačkovcu i naišli na nekoliko hrpa smeća. Fotografije smeća pokazali smo razrednici i dogovorili plan čišćenja. S obzirom na to da smo razrednica i mi u različitim smjenama, malo nam je bio problem uskladiti se, no na kraju smo ipak uspjeli – kažu učenici.

Učenici su poslije nastave očistili 4 hrpe smeća, a nakon toga su kontaktirali Čakom i dogovorili mjesto na koje su odložili vreće sa smećem.

– Kroz fotografije prikazali smo čišćenja; od prvotnog čuđenja zbog odlaganja smeća u šumi, nakon toga nekoliko fotografija za vrijeme akcije, a na kraju smo se uspjeli i podružiti, mjesto koje smo očistili od smeća pretvorili smo u mjesto za uživanje – rekli su učenici.

Zahvaljujemo se šenkovečkoj školi, a ostale pozivamo da se jave za ovu akciju čišćnja koju produžujemo do 10. travnja. Javite nam se na info@emedjimurje.hr, a više datalja saznajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije