FOTKANJE NA PRELOŠKOJ MARINI

VELIKO SRCE ZA MILU Uplaćeno 17.342 kune, djelatnici Fine pokrili troškove provizije, učenik se odrekao užine

Srce nam je veliko kao kuća - veliko hvala svim dobrim ljudima!

Preloška Marina bila je mjesto održavanja humanitarne akcije prikupljanja novčane pomoći za dvogodišnju Milu Rončević koja je prije godinu dana oboljela od akutne mijeloične megakariotične leukemije.

>> HVALA VAM OD SRCA! Na preloškoj Marini zajednički smo za Milu skupili 17.275 kuna!

Naime, za nastavak liječenja Mile Rončević u specijalnoj bolnici za dječje bolesti u Philadelphiji potrebno je 18 milijuna kuna, a u cijeloj Hrvatskoj pa tako i Međimurju pokrenuta je lavina dobrote.

Kako bi u humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava uključili što više ljudi velikog srca, međimurski fotografi, suradnici našeg portala, Dario Horvat i Stjepan Hranilović inicirali su humanitarno fotografiranje za posjetitelje preloške Marine, kojim su uspješno prikupili čak 17.275 kuna.

Samoj realizaciji humanitarne akcije pridružili su se i međimurski fotografi Davorin Mance, Silvio Benč i Tin Tomanić, dok su u organizaciji uvelike pomogli i ostali volonteri Alen Fuš, Tija Mance, Mija Mance, Maja Labaš Horvat te Tamara Vlahek. Akciji se svesrdno priključila i Smiljana Strahija koja je donirala lutkice izrađene tehnikom filcanja vune, za koje su se također prikupljali dobrovoljni prilozi.

Za uspomenu na učinjeno dobro djelo, svi donatori će dobiti digitalnu fotografiju koja će osvanuti na Facebook stranici portala eMedjimurje.hr u četvrtak, 4. ožujka.

Veliko hvala svim donatorima i donatoricama dobrog srca! Prikupljeni novac u ponedjeljak je uplaćen na račun za Milino liječenje (u prilogu potvrda uplatnice). Iznos je uvećan zbog dodatnih donacija pa je tako ukupno uplaćeno 17.342 kune. Jedan učenik Srednje škole Prelog odrekao se iznosa kojeg je dobio za užinu i dao džeparac za Milu. Važno je spomenuti kako su djelatnice Fine u Prelogu same pokrile troškove provizije. 
Humanitarno fotografiranje dobrovoljnom donacijom podržao je i gradonačelnik grada Preloga Ljubomir Kolarek kojemu zahvaljujemo na ustupljenom prostoru kao i više od 500 posjetitelja iz svih krajeva Međimurske županije i šire. Ljudi, hvala vam od srca – divni ste!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije