HUMANITARNO FOTKANJE ZA MILU

HVALA VAM OD SRCA! Na preloškoj Marini zajednički smo za Milu skupili 17.275 kuna!

Međimurci su ponovo pokazali veliko srce. U samo nekoliko sati za hrabru Milu Rončević skupili smo više od 17 tisuća kuna. Srce nam je veliko kao kuća - hvala vam svima!

Sunčano i toplo proljetno vrijeme i ove je nedjelje, 31. ožujka na poznatu prelošku šetnicu privuklo velik broj šetača, koji su ovaj put imali razlog za dolazak više.

Preloška Marina bila je mjesto održavanja humanitarne akcije prikupljanja novčane pomoći za dvogodišnju Milu Rončević koja je prije godinu dana oboljela od akutne mijeloične megakariotične leukemije. Naime, za nastavak liječenja Mile Rončević u specijalnoj bolnici za dječje bolesti u Philadelphiji potrebno je 18 milijuna kuna, a do sada je donacijama prikupljeno oko 8,2 milijuna kuna.

Kako bi u humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava uključili što više ljudi velikog srca, međimurski fotografi, suradnici našeg portala, Dario Horvat i Stjepan Hranilović inicirali su humanitarno fotografiranje za posjetitelje preloške Marine, kojim su uspješno prikupili čak 17.275 kuna.

Samoj realizaciji humanitarne akcije pridružili su se i međimurski fotografi Davorin Mance, Silvio Benč i Tin Tomanić, dok su u organizaciji uvelike pomogli i ostali volonteri Alen Fuš, Tija Mance, Mija Mance, Maja Labaš Horvat te Tamara Vlahek. Akciji se svesrdno priključila i Smiljana Strahija koja je donirala lutkice izrađene tehnikom filcanja vune, za koje su se također prikupljali dobrovoljni prilozi.

Humanitarno fotografiranje dobrovoljnom donacijom podržao je i gradonačelnik grada Preloga Ljubomir Kolarek, kao i više od 500 posjetitelja iz svih krajeva Međimurske županije i šire. Za uspomenu na učinjeno dobro djelo, svi donatori će dobiti digitalnu fotografiju koja će osvanuti na Facebook stranici portala eMedjimurje.hr u četvrtak, 4. ožujka.

Veliko hvala svim donatorima i donatoricama dobrog srca! Prikupljeni novac bit će uplaćen na račun za Milino liječenje, a atmosferu s humanitarnog fotografiranja možete pogledati u nastavku.

Mili možete pomoći i vi donacijama na račun HR36 4133 0063 1100 02644 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno – ‘darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije