PRVI PUT U ČAKOVCU

LUDBREŠKI HIT KOMIČAR Aleksandar Lazić: ‘Očitavam lekcije nepoštenim političarima i uvijek čvrsto stojim na strani malog, običnog čovjeka’

U srijedu, 27. ožujka, svi ljubitelji dobre komedije konačno dolaze na svoje.

Naime, po prvi puta Aleksandar Lazić stiže u Čakovec, točnije u Caffe bar Paladin s početkom od 20 sati. Potepuh.hr provjerio je iz prve ruke tko je on, da li postoji Bara te što bi poručio svojim fanovima koji će sutra napuniti Paladin.

Komičar koji je najviše postao poznat za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je na satiričan način komentirao utakmice i političku elitu bez cenzure, u današnje vrijeme piše kolumne za Večernji list te nastupa po cijeloj Hrvatskoj u svojoj stand up komediji ‘Aleksom u glavu’. Ulaznica je simboličnih 10 kn te se može kupiti na samome ulazu.

Možete nam se za početak predstaviti?

Pozdrav svima, ja sam Aleksandar Lazić i dolazim iz Čukovca, malog podravsko – zagorskog sela poznatog po jagodama i po meni. Rođen sam 1976. godine te već 5-6 godina pišem razne humoristične priče na fejsu, očitavam lekcije nepoštenim političarima i uvijek čvrsto stojim na strani malog, običnog čovjeka. Pisao sam kolumne za jedan varaždinski portal, a zadnjih godinu dana imam svoj blog na Večernjem listu.

Kako ste započeli sa svojim videima?

Pravi boom moji videi doživjeli su za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji u kojima sam na šaljiv način analizirao utakmice i bio jedan od najvatrenijih navijača naše repke.

Gdje dobivate inspiraciju za svoje uratke?

Inspiracija mi je apsolutno sve, od konjskog drekeca pored puta do flaše coca cole skrivene ispod Šeksovog kreveta.

Koliko imate pratitelja i koliko ljudi je vidjeli Vaše snimke?

Snimke je prosječno gledalo preko 100.000 ljudi, a sve više pratitelja imam na Facebooku kojih je sada nešto preko deset tisuća.

Recite nam nešto o privatnom životu?

U privatnom životu radim kao crnac, još pored uzgajam i božićna drvca, ali najveći gušt mi je stati pred publiku i nakon sjebanog i teškog dana izmamit im osmijeh na lice.
Zadnjih mjeseci bavim se i pravom glumom, na pravoj pozornici sa svojom glumačkom družinom ‘selski komedijaši’ s kojima sam nedavno izveo premijeru svog prvog samostalnog scenarija urnebesno smiješnog igrokaza ‘vanzemaljac’. Posebno sam ponosan na svoju družinu.

Postoji li Bara?

Postoji moja draga Bara, ali s drugim imenom.

Što bi poručio Međimurcima koji dolaze u srijedu?

Dragi moji Međimurci, budite spremni u srijedu doživjeti nešto sasvim drugačije, humor nove generacije na našem domaćem kajkavskom jeziku, budite spremni biti ošamareni Aleksom u glavu, ko preživi, pričat će. P.S. ponesite rezervne gaće, rekao je Lazić za Potepuh.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije