ZA ŽENE OBOLJELE OD RAKA

FOTO Dan narcisa u Kotoribi: Kotoripske žene prikupile najviše novca do sad

Podržao ih je i načelnik Općine Kotoriba Ljubomir Grgec. Prikupile su 5.050 kuna

Članice Kluba ‘Nova nada’ već niz godina provode humanitarnu akciju ‘Dan narcisa’ kojom žele potaknuti sve žene Međimurja da vode brigu o sebi i da redovito odlaze na mamografske preglede koji jamče rano otkrivanje bolesti i pravodobno liječenje.

Svemu se i ove godine priključilo Društvo žena iz Kotoribe. One su u subotu, 24. ožujka, organizirale akciju obilježavanja Dana narcisa koji ima za cilj prevenciju i rano otkrivanje raka dojke. Agilne članice su u blizini kotoripske tržnice dijelile narcise, a od dobrovoljnih priloga mještana prikupile su 5.050 kuna, najviše do sada.

Predsjednica Smiljana Ujlaki zahvaljuje članicama i ljudima koji su dali svoj prilog ovoj akciji, a zahvalu i čestitke Društvu žena na još jednoj uspješnoj akciji uputio je i načelnik Općine Kotoriba Ljubomir Grgec.

U društvu su izuzetno zadovoljne jer su prikupile najviše novca dosad, a sva prikupljena sredstva će se koristiti za rehabilitaciju oboljelih žena i ostalih članova klubova koji djeluju unutar Županijske lige protiv raka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije