NAJBOLJA VINA

VINART GRAND TASTING Tri vinarije iz Međimurja pozvane u privilegirano društvo 120 odabranih vinara

Laubu možete posjetiti još u petak i subotu, 1. i 2. ožujka, a tamo vas čekuju najbolje vinarije iz Hrvatske i pažljivo odabranih susjednih vinskih regija.

Vinsku godinu u Hrvata pečate dva najznačajnija nacionalna vinska festivala. Vinart Grand Tasting u zagrebačkoj Laubi i Vinocom Zagreb u Esplanadi.

– Brojnim eno-gastro projektima državne i međunarodne razine Saša Špiranec, autor i organizator, u sadržajnosti Vinarta stvorio je kroz minule godine neupitnu autoritativnost. Dvodnevni festival u Laubi, kojemu su prethodila 3 dana krcata s dvadesetak izuzetno vrijednih i stručnih radionica te osobit dodatak s danom prije (danas, 28. veljače), u kojemu se po prvi put održava Vinart Petite Tasting u Hotelu DoubleTree by Hilton, najsnažnija je potvrda svih prijašnjih tvrdnji – stoji u najavi.

Laubu možete posjetiti još u petak i subotu, 1. i 2. ožujka, a tamo vas čekuju najbolje vinarije iz Hrvatske i pažljivo odabranih susjednih vinskih regija.

Poziv je to svim profesionalcima, vinskim znalcima, vinskim radoznalcima i entuzijastima.

U privilegirano društvo od 120 odabranih vinara, iz Međimurja pozvane su vinarije Štampar, Lovrec i Belović.

Ove godine festival posjećuje Anthony Rose, međunarodno ime vinskog svijeta, autor koji o vinu piše za Decanter i Independent, dopredsjednik panela Decanter World Wine Awards Australia, osoba i autoritet koji je Graševinu 2006. međimurske vinarije Dvanajščak-Kozol ocijenio s 93 boda.

– Cijena festivalske ulaznice je 150 kuna. Uključuje bon u iznosu od 40 kn za taxi prijevoz kući ili butelju vina u Pop Up Vinoteci – stoji u najavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije