ODLIČAN NASTUP

VIDEO I FOTO Vlatko Štampar s ‘Boljom polovicom’ nasmijao međimursku publiku do suza

Večer je u čakovečkom Centru za kulturu bila ispunjena smijehom, a glavni 'krivac' za to je međimurski komičar Vlatko Štampar

Nakon što je s prva tri nastupa ‘Bratec je trd’, ‘Štamparska greška’ i ‘Odraslost’ ispunio dvorane diljem Hrvatske, međimurski stand-up komičar Vlatko Štampar domaćoj publici prezentirao je svoj najnoviji one man show pod nazivom ‘Bolja polovica’.

Njegov 120-minutni nastup ovog petka, 22. veljače u čakovečkom Centru za kulturu zadovoljio je i one najizbirljivije ljubitelje necenzuriranih fora. Ispunivši dvoranu do zadnjeg mjesta, Međimurci su ponovno dokazali koliko cijene njegovu dosjetljivost, opuštenost i prirodnost kojom se predstavlja na sceni.

Repertoar za show ‘Bolja polovica’ ispunio je forama o klasičnim dvojnostima koje nikad ne dosade. To su one o muško-ženskim odnosima, dobru i zlu, materijalnom i duhovnom, a obuhvatio je i škakljive teme poput one kakvi smo kad smo sami, a kakvi pak pred drugima te sve začinio s malo crnog humora.

Ponovno se na svoj prepoznatljiv način osvrnuo na iskrivljene vrijednosti, ljudske slabosti, prikrivanja i iskrenosti. Brojne je doveo do suza, a nekima isklesao i pokoji trbušni mišić.

Dio atmosfere možete pogledati na snimci u nastavku…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije