SNJEŽNE RADOSTI

SNOW TROPHY Članovi Outdoor udruge Extrema dva dana na skijalištu Kope uživali u snježnim radostima i utrci

Udruga Extrema prvi put u svom djelovanju realizirala skijaško natjecanje članova.

Članovi su se natjecali u muškoj, ženskoj i dječjoj kategoriji na skijalištu Kope 16. i 17. veljače.

– Odmah po objavi ovog događaja koji je nazvan BeExtrem Snow Trophy ili skraćeno BeST, veliki se interes probudio u članovima Udruge koji su dva dana naprosto uživali u snježnim radostima i samoj utrci. Odlični vremenski uvjeti, super skijaške staze, izvrsna organizacija i najvažnije veseli Extremi, ovaj prvi BeST su učinili uistinu posebnim – stoji u priopćenju.

Sve to dodatno su začinili Keindl sport svojim bogatim nagradnim fondom za najuspješnije, Jamnica energetskim pićima, Angry Moose slatkim paketima za svu djecu sudionike, a tvrtka Glaž pobjedničkim statuama.

– Udruga se zahvaljuje i ostalim nebrojenim sponzorima i donatorima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće – stoji u priopćenju.

Od nadolazećih događaja na rasporedu su još skijanja u austrijskom Katchbergu, te proljetna škola skijanja i snowboardanja na Kopama.

– Priprema proljetnih aktivnosti je u tijeku te se članovi raduju planinarskim, biciklističkim i drugim outdoor aktivnostima – stoji u priopćenju.

Ukoliko se želite uključiti u rad ove Udruge, to možete učiniti simboličnom uplatom od samo 50 kuna za godišnju članarinu, a o svemu se uvijek možete informirati na društvenim mrežama, e-mail adresi udruga.extrema@gmail.com ili pozivom na 099/357-2715 ili 098-294-222.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije